wojtaaa1 Odesláno 16. květen 2014 Odesláno 16. květen 2014 Ahoj, můžu se zeptat. Mám dost ošoupané stěrače - loupe se barva a nevypadá to moc dobře. Můžu poprosit o nějaký postup/návod jak nalakovat? Laicky bych to asi obrousil, zbavil se barvy a pak lakoval... Případně tipy na barve atd atd... Díky Citovat
Guest servisman Odesláno 16. květen 2014 Odesláno 16. květen 2014 Já jej stříkl černou matnou a mám klid , mám ny mysli jen ramínka stěračů. Postup návod k tomu asi není třeba. Citovat
koblih69 Odesláno 16. květen 2014 Odesláno 16. květen 2014 Problém je, že se to dost loupe. Doporučuju páčku sundat, obrousit na holý kov a stříknout základem pak černá (maptná nebo polomatná) jak píše servisman. Citovat
wojtaaa1 Odesláno 16. květen 2014 Autor Odesláno 16. květen 2014 Díky, asi to tak udělám. První obrousit a pak až stříknout. Díky za rady až bude hotovo, tak se pochlubim výsledkem Citovat
Sagic Odesláno 16. květen 2014 Odesláno 16. květen 2014 Tak můžeš to zkusit i obráceně, nejdřív stříknou a pak obrousit, ale efekt nebude takovej Citovat
Guest servisman Odesláno 16. květen 2014 Odesláno 16. květen 2014 Nechápu proč si z toho děláte prdel Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.