zolco Odesláno 18. květen 2014 Odesláno 18. květen 2014 Dokonca som našiel aj biele SMD diódy,už sú v nútry.Pri prvých teplotách sa uvidí. Citovat
LamZa Odesláno 18. květen 2014 Odesláno 18. květen 2014 Hodi sem někdo odkaz jaké žárovky tam patří? (patice) Citovat
Raster Odesláno 21. květen 2014 Odesláno 21. květen 2014 Podla mojich info ide o technologicky problem, a sice, jednotlive kristaliky v displeji sa teplom \"zleju\" dokopy a citatelnost sa zhorsi. Tolko vyjadrenie technika v Peugeot servise. Mam ten isty problem. V garazi, ked je auto studene, displej svieti jedna radost. Staci trochu zakurit a uz ide do smutku. Ked mi bezi A/C vydrzi dlhsie, ale slnko cez predne sklo spravi svoje. Zial, riesenie neexistuje, jedine nekurit a vypnut slnko, ale to by sme si \"hore bez\" moc nezajazdili. Citovat
fejfarz Odesláno 23. květen 2014 Odesláno 23. květen 2014 Taky to máme u manželčiný 307 špatný a včera jak bylo horko už se nedalo přečíst na tom displeji nic. Zlatá moje 406 :-) Citovat
Windows.xp1 Odesláno 6. červenec 2014 Odesláno 6. červenec 2014 je tam problem s jasem a kontrastem při teplotě se to musí měnita a to tam vjetšinou odjde mam ten samý problem a už jsem ho jdnou opravoval, ale nevydrží to dlouho je to technicky špatně navrženo Citovat
zolco Odesláno 7. červenec 2014 Odesláno 7. červenec 2014 S timy SMD je to o kúsok lepšie,ale nič moc! Citovat
LikeableBoy Odesláno 15. červenec 2014 Odesláno 15. červenec 2014 Originál žárovky tam patří do patice B8.5d viz odkaz Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.