Guest servisman Odesláno 26. prosinec 2014 Odesláno 26. prosinec 2014 Já prošlápnu a nic otáčky stále nahoře. kdybych neměl dia bylo by to jasný. nehledě já mám ještě těch 81kW , co se týče odvětrávání a pod tak ten motor 85 kW je na tom hůře. Kolega měl v zimě stále problém s odvětráváním. Já měl klid. Citovat
Charlie 1 Odesláno 26. prosinec 2014 Odesláno 26. prosinec 2014 myslel jsem to na kolegu ne na tebe Citovat
enikybeniky Odesláno 26. prosinec 2014 Odesláno 26. prosinec 2014 Tak já kouknu na to lanko, zkusím prostříkat. Jinak nechám to celý pročistit, včetně hadic, sice odvětrávání jsem nechával čistit někdy na jaře, ale beztak. V těch hadicích asi bude dost bordelu, když starej vzduchovej filtr byl teda úplně hin, snad i od oleje... Citovat
Charlie 1 Odesláno 26. prosinec 2014 Odesláno 26. prosinec 2014 čistím ty hadice 1x za rok,klapku mám po roce čistou a to mi žere 1l oleje na 10000km... že by jsi ji měl pořád tunklapku špinavou je divný... Citovat
enikybeniky Odesláno 26. prosinec 2014 Odesláno 26. prosinec 2014 Já ty hadice budu čistit teprve poprvý (kromě toho odvětrávání, to už jsem nechal čistit), takže teprve potom uvidím, jestli se to zlepší nebo ne. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.