MIREKDREAM Odesláno 29. duben 2014 Odesláno 29. duben 2014 Zdravím vše, chtěl jsem se zeptat, jestli by někdo neporadil co by to mohlo byt za závadu na autě. Před měsícem jsem přezul ze zimních pneu na letní a začla se projevovat závada na pravé zadní straně. Při jízdě do práce slyším, jak mě zadní pružina brnkne, takoví ton jak když brnknete do hudební struny. Do práce jezdím plné auto (5 osob) a udělá to tak 4x5 za jízdu. Kamarád říkal ze je to silentblok zadní nápravy, druhy zas říkal že se mu to nepozdává na silentbloky. Nesetkal se někdo z takovou závadou? Děkuji za rady. [upravil dne 30.4.2014 11:43 od MIREKDREAM] Citovat
Tony Stark Odesláno 30. duben 2014 Odesláno 30. duben 2014 Ja si myslim,ze kdyby to byl silenblok tak by to sjizdelo gumy ne? Prasklou pruzinu bys mel opticky poznat, jak vypadaji misky co drzi pruzinu na miste? Citovat
zolco Odesláno 1. květen 2014 Odesláno 1. květen 2014 Aj ja som mal prasklu pružinu,zbadal som že je prasknutá keď som nadvihol zadnú časť auta,a pružina sa hýbala. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.