Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím jen bych se chtěl zeptat jestli jestli rozteč plechových disků 4x108 bude určitě pasovat na mou 106, mám tam taky 4 díry ( jestli není více druhů disků v těchto roztečích...něco jako u AL kol- ET ) ? Chystám se koupit použité - je to z forda tak nevím.

Odesláno

Z rozteče neměj strach - to bude na tuty 4*108 ale každopádně středovej kruh u forda je 63,3 a u Pegin 65 - ale to neni drahá investice to změnit jinejma středovejma kroužkama cca 200,-?

[upravil dne 25.9.05 Neon]

Odesláno

Podle fotky jsem to změřil a podle mě je rozteč středové díry je cca.60mm u kupovaných disků, takže by to chtělo spíš vyvrtat větší díru do disku( z 60 na 65)- má stím někdo zkušenosti?

Odesláno

Tak ted jsem nasel na netu, ze ford ma 4 / 108 / 63,4 (starší typy). Tak to je fakt divný, z čeho mám teda ty kola já, když já mám průměr 69 a žiju v domění, že je to z forda:myslim

Tadymáš malej tahák, ale v tomhle případě ti bude asi na prd...

Odesláno

Tak už jsem to přeměřil:

FORD 63,3mm

PEUGEOT 65mm

takže to bylo dobře (takže těch tvých 60 si asi ještě jednou přeměř - nebo je to z jiného auta)

A oněch 69mm jsou elektrony bez středovýho kroužku:roker

Odesláno

Já to zatím nemám dle čeho změřit, mám pouze fotku těchto kol a odhadem sem to propočítal na 60 ale asi to bude těch 63.3. Možná by se to dalo zvětšit na soustruhu na těch 65( necelý mm z každé strany to není moc ?) ale nemám s tím žádné zkušenosti -aby to pak neházelo! Tak to ještě zvážím( přesný průměr díry budu znát až zítra)

Odesláno

Moc to není, ten necelý mm, ale kolo se centruje na středový kruh a sníží se pevnost.Ten plech disku zas není nějak silný, od oka tak 3, možná 4 mm.Já bych to nedělal.

Odesláno

Teď i poslal ten rozměr a je to podle něj 62.5 a to už je dost těch 2.5mm- takže se na to vykašlu a koupím radši přímo na peugeot s průměrem 65. Díky všem za rady... bych se asi pěkně napálil!

• O 2 týdny později...
Odesláno

Taky jste zapoměli na AUDI ty měli taky 4*108, Jinak musim reagovat na ty středový kroužky, z menší díry větší kroužkama neuděláš to je jasný musel bys dát podložky¨, protože orig kola žádný středový kroužky nemaj ty jsou na fest.

Odesláno
Původně zaslal: jindra73

Teď i poslal ten rozměr a je to podle něj 62.5 a to už je dost těch 2.5mm- takže se na to vykašlu a koupím radši přímo na peugeot s průměrem 65. Díky všem za rady... bych se asi pěkně napálil!

Jo to uděláš jenom dobře, než páchat takovýhle blbosti, stálo by tě to akorát čas a další peníze. Mrkni do inzerátů (annonce) a určitě seženeš jiný přímo na peugeota.

Odesláno
Původně zaslal: Driver

Původně zaslal: jindra73

Jo to uděláš jenom dobře, než páchat takovýhle blbosti, stálo by tě to akorát čas a další peníze. Mrkni do inzerátů (annonce) a určitě seženeš jiný přímo na peugeota.

přesně,to sou moudrý slova:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...