linc Odesláno 27. duben 2014 Odesláno 27. duben 2014 zdravím mam menší problém so zadným stieračom a to tak že niekedy hoci aj otvorim dvere alebo odomknem auto s centránym zamykaním tak sa mi zapne stierač a niekedy vypne v inej polohe napr tak že je v polovici okna a hlvane to robilo v zime teraz v lete už ani nie iba občas ....a tiež aj vtedy ak zapnem zadný stierač a vypne omnoho neskôr ako ho vypnem ja pačkou a tiež zostane v inej polohe ako by mal...počut aj niejaký zvuk možno relatka ako keby bolo chybné ale relatka nemam v poistkovej skrinke ani v motrovej časti poistkovej skrinky takže neviem... Citovat
čarokněžník Odesláno 27. duben 2014 Odesláno 27. duben 2014 Mozná relátka nebo je to tam okolo toho motorku častu vyrezlý a prostě pak nmá sýlu vrátit se do polohy kde byl předtim tak to skoukni Citovat
P607Olda Odesláno 27. duben 2014 Odesláno 27. duben 2014 Nepíšeš rok výroby. Od 2001 byl MUX, což je úplně jiná elektrika. Nicméně, možný tip jsou taky přelámané dráty v pantu zadních dveří. Citovat
Guest maniaksoft Odesláno 28. duben 2014 Odesláno 28. duben 2014 Mám to samé. V zimě to nedělá. Jenom když je teplo. Ach jo. [upravil dne 28/4/14 08:02 od maniaksoft] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.