Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Jak na zamykání auta zevnitř, aby mě už nikdy nenechalo zamčené venku...

Recommended Posts

• O 7 měsíců později...
Odesláno (upraveno)

Ahoj, taky mám dotaz. Nejde nějak deaktivovat automatické zamykání, když je auto nenastartované? Aby se mi nestalo, že nechám v garáži po dojezdu věci v autě i s klíčema a ta potvora se zamkne.... Už se mi to jednou stalo. Nemít s sebou rezervní klíč, byl jsem v pytli. :)

Hledal jsem v citronním i pažoutím manuálu, ale nic takového tam není. Případně, dá se to udělat "via DIA"?

Upraveno uživatelem Zodiak
Odesláno

takovou funkci vuz nema
ma bud automatiku po rozjezdu - jde deaktivovat
pokud e ti zamkne po dojeti domu mas problem se signalizaci otevreni dveri

koukni jestli pri otevreni dveri vyskoci hlaska na palubaku

(posledni moznost je ze mas neorigo alarm s touhle funkci)

Odesláno (upraveno)

Alarm tam je, jestli neorigo, netuším, ale dle manuálu se alarm dá deaktivovat tím čůramentem vlevo u řidiče. PP mám komplet v cz, když otevřu jedny dveře - jakékoliv, PP napíše, které to jsou. Když je to dveří víc, napíše "Více než jedny dveře otevřeny". Ale už jsem to tady psal, prostě jak vypnu motor, zavřu dveře, tak se za nějakou dobu (neměřil jsem to) auto zamkne. Nevím, jestli by se zamklo s klíčkem v zapalování (ale vyzkouším to). Ale co je zvláštní, někdy se stane, že chytím za kliku pátých dveří, klap na poprvé - centrál odemkne, napodruhé už jdou otevřít všechny dveře (to je v případě, když po dojezdu auto nezamknu dálkáčem, ani klíčem zámkem spolujezdcových dveří, jen odstavím v garáži, nebo na dvoře). Nicméně, není to pravidlem, stane se, že nic neklapne, ani nejde otevřít. Pravda je, že zámek u řidiče nejde klíčem otevřít, ani zavřít, vypadá to, že je zarezlý, nebo je tam něco strčené. Ale DIA o tom nic nehlásila, ani PP si nestěžoval.

Upraveno uživatelem Zodiak

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...