Jánošík Odesláno 25. duben 2014 Odesláno 25. duben 2014 Zdravím mám problém s mojí 106kou 1,1 44kw. při nastartování neudrží otáčky a po chvíli chcípne a tak to znovu a znovu až pak nenastartuji vůbec a musím odpojit baterku na cca10 sec a pak nastartuje ale otáčky stejnak nedrží. (někdy ano někdy ne). zatím mi pomohlo když hned po nastartování sešlápnu plyn a vytočím jej skoro do omezovače ale vím že to není dobré pro ten motor. nevíte někdo co by to mohlo být. ještě když sešlápnu plyn po tom nastartování tak se mu vůbec nechce do otáček a jako kdyby škytal a vynechával. známej řikal jestli to prej neníé automatickej sitič ale to ani nvm jestli mám. Citovat
jojtik Odesláno 26. duben 2014 Odesláno 26. duben 2014 Ahoj. Budes musiet navstivit servis, alebo niekoho najlepsie s origo diagnostikou. Takto by to bol iba system pokus-omyl a cenovo velmi narocne. Citovat
kovy_s Odesláno 26. duben 2014 Odesláno 26. duben 2014 Když to zdechne a chceš znovu nastartovat normálně to točí , točí ale nenaskočí ? Citovat
Jánošík Odesláno 26. duben 2014 Autor Odesláno 26. duben 2014 přesně tak normálně točí ale nenaskočí až po odpojení baterky a znovu zapojení. Citovat
kovy_s Odesláno 26. duben 2014 Odesláno 26. duben 2014 Slyšíš bzučet čerpadlo ? Když otočíš klíček do druhý polohy , tak by mělo tlačit benzín , mělo by to být slyšet . Citovat
Jánošík Odesláno 26. duben 2014 Autor Odesláno 26. duben 2014 tak to ted z hlavy nevím zkusím to až to zas zdechne. Citovat
kovy_s Odesláno 26. duben 2014 Odesláno 26. duben 2014 pokavaď to neuslyšíš bzučet , bude problém v relátku pro palivový čerpadlo ( je pod ŘJ) měl jsem ten samý problém.. Nebo to může způsobovat přímo palivový čerpadlo.. Chtělo by se to podívat na filtry jak na tom jsou (měly by tam být dva) Citovat
Jánošík Odesláno 26. duben 2014 Autor Odesláno 26. duben 2014 filtry mám před půl rokem měněný každopádně děkuji za radu a jak to zdechne tak budu poslouchat co to čerpadlo. ukáže mi to i diagnostika??? v úterý jedu ke kámošovi a ten jí má v notasu. myslíš že to něco ukáže ??? každopádně zkusim poslouchat a kdyžtak vyměnim to relátko a pak kdyžtak čerpadlo,. Citovat
kovy_s Odesláno 26. duben 2014 Odesláno 26. duben 2014 Pokuď ti to auto zdechne a nepude nastartovat tak by ti to DIA ukázat měla. Filtry jsem myslel co jsou na čerpadle.. Citovat
Jánošík Odesláno 26. duben 2014 Autor Odesláno 26. duben 2014 jo tak to jo no uvidíme snad zdechne a dia neco ukáže ale každopádně vyzkoušim poslechem čerpadlo a kdyžtak vyměním relátko Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.