Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím mám problém s mojí 106kou 1,1 44kw. při nastartování neudrží otáčky a po chvíli chcípne a tak to znovu a znovu až pak nenastartuji vůbec a musím odpojit baterku na cca10 sec a pak nastartuje ale otáčky stejnak nedrží. (někdy ano někdy ne). zatím mi pomohlo když hned po nastartování sešlápnu plyn a vytočím jej skoro do omezovače ale vím že to není dobré pro ten motor. nevíte někdo co by to mohlo být. ještě když sešlápnu plyn po tom nastartování tak se mu vůbec nechce do otáček a jako kdyby škytal a vynechával. známej řikal jestli to prej neníé automatickej sitič ale to ani nvm jestli mám.

Odesláno

pokavaď to neuslyšíš bzučet , bude problém v relátku pro palivový čerpadlo ( je pod ŘJ) měl jsem ten samý problém.. Nebo to může způsobovat přímo palivový čerpadlo.. Chtělo by se to podívat na filtry jak na tom jsou (měly by tam být dva)

Odesláno

filtry mám před půl rokem měněný každopádně děkuji za radu a jak to zdechne tak budu poslouchat co to čerpadlo. ukáže mi to i diagnostika??? v úterý jedu ke kámošovi a ten jí má v notasu. myslíš že to něco ukáže ??? každopádně zkusim poslouchat a kdyžtak vyměnim to relátko a pak kdyžtak čerpadlo,.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...