Karl Odesláno 24. září 2005 Odesláno 24. září 2005 Kedže som tu nový tak by som vás najskôr chcel všetkých pozdravi? a hneď aj poprosi? o radu neviete mi poveda? či pri demontáži turba na Peugeot 405 1.9 TD musí ís? von motor? Alebo inak čo všetko musí ís? von? Moc by ste mi pomohli. Vopred ďakujem. Citovat
oddie Odesláno 24. září 2005 Odesláno 24. září 2005 Nemusí ven, ale musí se vyvěsit, sundat horní silentblok a držák, a vyklonit celý agregát dopředu, pak se to turbo dá vyndat. Ale stejně je tam málo místa... Citovat
Radek Odesláno 26. září 2005 Odesláno 26. září 2005 tak turbo jsem uz letos menil dvakrat (ne osobne, ale v servise). Turbo vyndavali zespodu, museli sundat poloosu a povolit napravnici. Cca tri hodiny prace, kdyz se mechanik neflaka. Citovat
Karl Odesláno 27. září 2005 Autor Odesláno 27. září 2005 To ste ma moc nepotešili ale aspoń, že nemusí ís? von motor. Ale aj tak velké dík. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.