Jakub407coupé Odesláno 6. květen 2014 Autor Odesláno 6. květen 2014 Ahoj, tak už vím, co to bylo. Špatné těsnění pod durhou hlavou, proto to tak tlakovalo, zítra si už pojedu pro auto jelikož jsem měl auto teprve měsíc a půl, tak mi to ten bazar uznal jako skrytou vadu. Nechal jsem udělat i rozvody a filtry budu platit 12 000 se vším oprava trvala týden vyndavali celej motor. Doufám že už bude vše ok Citovat
straki007 Odesláno 6. květen 2014 Odesláno 6. květen 2014 A druhou hlavu nic?? 12 litru jsi platil? To byla cela oprava :D [upravil dne 6/5/14 19:39 od straki007] Citovat
Jakub407coupé Odesláno 6. květen 2014 Autor Odesláno 6. květen 2014 No říkal mi že jen že bylo prdlé těsnění pod druhou hlavou a s rozvodama a filtrama zaplatím zítra 12 000. Já myslel že to je dobrá cena. Citovat
straki007 Odesláno 6. květen 2014 Odesláno 6. květen 2014 No kdyz vezmu ze rozvody s praci treba u mne 10 500,- a tesneni pod hlavu 1200,- plus cca 3000,- prace tak mne prijde ze platis celou opravu. Ale kdyz se kvuli hlave vyndava motor :myslim:myslim Tak asi jo. Citovat
Jakub407coupé Odesláno 6. květen 2014 Autor Odesláno 6. květen 2014 To jsem se také divil že ho celej vyndavali, já myslel jak jsi říkal že se nemusí vyndavat. Citovat
straki007 Odesláno 6. květen 2014 Odesláno 6. květen 2014 Nemusi ani u jedne hlavy. A to jsem delal na 407 , 607 a 2x Citroen C5.A ani u jednoho nic. Ale tak proc ho nevyndat a udelat si praci delsi a slozitejsi. Ono to je totiz i v postupu oprav. Citovat
Jakub407coupé Odesláno 8. květen 2014 Autor Odesláno 8. květen 2014 Tááák jsem si dneska převzal auto ze servisu, myslel jsem si že je vše ok a nevím nevím teda, jedu domů po D1 a koukám když jsem to hnal třeba 150 a více tak se mi trošku zvýšila teplota oleje, ručička byla za políčkem prostředku což je ještě v bílém políčku (né v červeném), ale nevím zda je vůbec normální jestli má kolísat teplota oleje vždy když jsem jezdil tak teplota oleje se zastavila na půlce a už se pak nepohla :myslim, když jsem ubral na 130Km/h tak se teplota snížila na půlku. Teplota vody byla v normálu, nad půlku ručička nešla. Dojel jsem domů kouknu pod auto a tam vidím jak mi kape na zem chladící kapalina nevím odkud přijde mi to jako ze zadní části motoru, otevřu kapotu a tam koukám že se mi kouří z motoru (bílý dým, když je nastartováno) jako kdyby se tam něco vypalovalo, nebo pálilo což je asi ten fridex voda v exp nádobě po cestě klesla o půlku (ale prej je to normální když se měnila celá kapalina). Tak nevím zda mám počkat třeba týden jestli se to neutěsní někde samo po takové opravě když se rozebíral motor a nebo něco někde zanedbali:(. Asi to budu muset vrátit a reklamovat.:( Jinak tlak v exp nádobě už není a hadice z chladiče do motoru je normálně měkká tak alespoň jedna dobrá zpráva. Citovat
Přema Odesláno 8. květen 2014 Odesláno 8. květen 2014 ..no určitě by neměla nikde téct chl.kapalina...... nebyla to voda z klimy? No ono se může něco vypalovat pokud někde něco při demontáži a montáži něco fridexem polily..... ale že ubyla půlka nádobky tak to OK není..... Citovat
Jakub407coupé Odesláno 8. květen 2014 Autor Odesláno 8. květen 2014 Z klima to není, je to oranžová násládlá olejovitá voda, přesně takovou mám náplň exp nádobě. Já si spíš myslím že nějaký spoj špatně utěsnili a prostě to odněkuď teče. Zítra se půjdu podívat na jámu a sundat spodní kryt jestli něco neuvidíme. A co ten olej může se měnit teplota oleje když na to více šlapu tak 90 - 120 stupňů, předtím to nedělalo ručička se zastavila na půlce budíku a dál ani ťuk. Citovat
Přema Odesláno 8. květen 2014 Odesláno 8. květen 2014 asi hodně záleží jaká je venkovní teplota......ale pokud je to v normě tak asi zatím v klidu .....ale sleduj to... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.