Jirkap Odesláno 24. duben 2014 Odesláno 24. duben 2014 Přišel někdo do styku a má zkušenosti s něčím spolehlivým za rozumnou cenu. Díky Jirka Citovat
Schreek Odesláno 25. duben 2014 Odesláno 25. duben 2014 Trošku jsem z toho už vypadnul, ale snad ještě mohu trochu poradit... Co potřebuješ? Co si od toho slibuješ? Poměrně slušné rychlosti se už dnes dosahují i v 5GHz, kde jsou komponenty podstatně levnější... Citovat
Jirkap Odesláno 25. duben 2014 Autor Odesláno 25. duben 2014 Jen trasu modulace na vysílač. V 5GHz máme, ale bohužel občas do toho střelí nějaká jiná wifi na 5 GHz a signál se rozpadne. Citovat
tommm Odesláno 25. duben 2014 Odesláno 25. duben 2014 Mám dobré zkušenosti s Orcave 1S10 od Miracle. Pokud chceš pojítko s jednoduchým web rozhraním a v provedení \"všechno na stožáru\" pak je to myslím dobrá volba. Alcoma se svým podivným ovládacím SW a rešením napájení mi nikdy nepřirostla k srdci. Výhodou Miracle je, že ti v případě poruchy, proti podpisu rovnou půjčí nové zařízení na dobu opravy. Ty dojedeš na místo s funkčním kusem, vyměníš ho za vadný a hned po nastavení spoj znovu funguje. Až pak s nimi řešíš opravu. Bohužel, cena za 175Mbps pojítko je celkem shodná u všech výrobců (cca 100kKč) takže záleží na vkusu každého soudruha :-D P.S. Pokud to myslíš s 10GHz vážně, vyhnul bych se levným řešením typu UbiQuity PowerBridge M10 s OFDM modulací. Zarušují okolní kanály a přijdeš o možnost mít na site víc 10GHz spojů. P.P.S Jestli to máš blízko (cca 1km) dalo by se uvažovat i o 24GHz (Ubiquiti airFiber AF24 - tohle se podle dostupných info naopak Ubnt povedlo) [upravil dne 25/4/14 10:25 od tommm] Citovat
Jirkap Odesláno 25. duben 2014 Autor Odesláno 25. duben 2014 No docela jsem koukal, že to stojí takové prachy Vzdálenost je asi 3 km. Jinak zatím díky Citovat
Berkoff Odesláno 25. duben 2014 Odesláno 25. duben 2014 SVM, starší Alcomy ... dají se sehnat, skus ispforum SVmko 50Mbit FD seženeš do 30 tis. Starší 88Mbit FD alcoma taky. Hodně ISP rozporodává zbytky, ted tady mam na stole nabídku na 16 Mbit alkomy, za 15 tis s 60 a 120 cm antenama Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.