Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Trošku jsem z toho už vypadnul, ale snad ještě mohu trochu poradit... Co potřebuješ? Co si od toho slibuješ? ;) Poměrně slušné rychlosti se už dnes dosahují i v 5GHz, kde jsou komponenty podstatně levnější...

Odesláno

Mám dobré zkušenosti s Orcave 1S10 od Miracle. Pokud chceš pojítko s jednoduchým web rozhraním a v provedení \"všechno na stožáru\" pak je to myslím dobrá volba. Alcoma se svým podivným ovládacím SW a rešením napájení mi nikdy nepřirostla k srdci. Výhodou Miracle je, že ti v případě poruchy, proti podpisu rovnou půjčí nové zařízení na dobu opravy. Ty dojedeš na místo s funkčním kusem, vyměníš ho za vadný a hned po nastavení spoj znovu funguje. Až pak s nimi řešíš opravu.

Bohužel, cena za 175Mbps pojítko je celkem shodná u všech výrobců (cca 100kKč) takže záleží na vkusu každého soudruha :-D

P.S. Pokud to myslíš s 10GHz vážně, vyhnul bych se levným řešením typu UbiQuity PowerBridge M10 s OFDM modulací. Zarušují okolní kanály a přijdeš o možnost mít na site víc 10GHz spojů.

P.P.S Jestli to máš blízko (cca 1km) dalo by se uvažovat i o 24GHz (Ubiquiti airFiber AF24 - tohle se podle dostupných info naopak Ubnt povedlo)

[upravil dne 25/4/14 10:25 od tommm]

Odesláno

SVM, starší Alcomy ... dají se sehnat, skus ispforum :)

SVmko 50Mbit FD seženeš do 30 tis.

Starší 88Mbit FD alcoma taky.

Hodně ISP rozporodává zbytky, ted tady mam na stole nabídku na 16 Mbit alkomy, za 15 tis :) s 60 a 120 cm antenama

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...