Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: DjBoom

Hmmm až na to že v originále ten chip stojí 30 Euro :roll

Holt někde na ty camara vydělat musel no :(

a kde stojí 30euro???furt sem si říkal že chip mě je zbytečnej ale za 30euro:o na 1,1 by neměli;)?
Odesláno
Původně zaslal: Crack

a kde stojí 30euro???furt sem si říkal že chip mě je zbytečnej ale za 30euro:o na 1,1 by neměli;)?

nejlepsi chip na 1.1 je vymena ridici jednotky vcetne obalu... :super

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

nejlepsi chip na 1.1 je vymena ridici jednotky vcetne obalu... :super

to máš pravdu:roll taky bych nic takovýho nedál,ani žádnou upravu,na tomhle motoru,ale za 30euro:o doma se mě ještě náký válej,tak bych je udávil:D
Odesláno

> Tady je <

to je ale na 1,9 a ne na 1,1:myslim na to asi nemaj co:bojim
Odesláno

No podle toho co jsem z toho vykoukal, tak tahle srágora přidá 20 koní a pustí motor skoro na 8000 otáček / min.

Za 900,- to nezní zle, ale aby mě pak motor po pár kilometrech nepodal ruku :myslim:myslim

A mimochodem v jedné známé firmě zabývající se chiptuningem motorů mě v minulosti řekli, že u 1.9 GTI se dá zdvihnout výkon o cca 10 koní, ale za 10.000,- :myslim:myslim

[upravil dne 26/9/05 Bohouš 205 GTI]

Odesláno
Původně zaslal: Bohouš 205 GTI

Holly - nepůjdeme do toho ??? Za 9 kilíček ........ :D:D:D

a když se ti to po,co snad ne,tak uděláš generálku a budeš na tom zase dobře:mrk
Odesláno

Bohouš: To je extrémně riskantní podnik, do toho nejdu. Podle mě stačej malinkatý vůle a při těch otáčkách tam dřív nebo později něco ulítne.

Crack: Chci tě vidět jak děláš generálku motoru s proraženým blokem...

Odesláno

NO a stejně to nemůže být jenom zvednutím otáček, protože u tohohle motoru výkon po 6000 ot/min klesá. Musí tam být nějaká úprava v časování, nebo tak něco.:myslim

Odesláno
Původně zaslal: Holly

NO a stejně to nemůže být jenom zvednutím otáček, protože u tohohle motoru výkon po 6000 ot/min klesá. Musí tam být nějaká úprava v časování, nebo tak něco.:myslim

Nen neni to jenom otáčkama taky to upravuje vstřiky a časování atd. Prostě celej chip. :D

a za devět kil bych to prubnul.

Když to bude dělat neplechu stejně takový radary jako ste vy to na motoru uslyšej že neni něco O.K. :super

Odesláno

Dnes táhnu bráchu k mému dvornímu automechanikovi, tak se ho zeptám co by na to řekl - jestli je ochoten mě případně opravovat celej motor a uvidíme :D:D:D

Ale už jenom ze zvědavosti by mě zajímalo jak by taková srágora přidala 20 koní......:myslim:myslim

[upravil dne 26/9/05 Bohouš 205 GTI]

Odesláno

:Djenom pro malinký srovnání,když se tu prodávaly playstationy No.1 tak jsem do nich frkal chipy za rovnejch 1000kč,samozřejmě že se našlo víc lidí co si tim přivydělávaly a ceny musely jít dolu.Ví někdo kolik je nákupní cena toho chipu??:myslim 50kč!!!!!!!!:super,kolik asi bude mít tuning firma na tuning chipu??? Doufám že nikdo z vás nebyl můj zákazník:papa

Odesláno
Původně zaslal: Bimbo

:Djenom pro malinký srovnání,když se tu prodávaly playstationy No.1 tak jsem do nich frkal chipy za rovnejch 1000kč,samozřejmě že se našlo víc lidí co si tim přivydělávaly a ceny musely jít dolu.Ví někdo kolik je nákupní cena toho chipu??:myslim 50kč!!!!!!!!:super,kolik asi bude mít tuning firma na tuning chipu??? Doufám že nikdo z vás nebyl můj zákazník:papa

No my dali za chip do PS2 4000,-, ale už je to pár let.......:grr

Jinak ten chip do motoru mě automechanik NEdoporučil, takže zůstanu u holého 1.9 GTI. :papa

[upravil dne 27/9/05 Bohouš 205 GTI]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...