Aleki Odesláno 17. duben 2014 Odesláno 17. duben 2014 Zdravím, tak se mi zas něco povedlo...při parkování sem tak trochu neodhadl čumák auta a vzal jsem bokem nárazníku takovou krásnou zíďku...tudíž mám ted od mlhovky dozadu pár krásných škrábanců...bohužel i roh blatníku...sice malý kousek ale to je asi to nejhorší ze všeho, že je to v plechu...chci se zeptat jestli má někdo nějakou zkušenost nebo by měl doporučení na nějakou lakovnu, která mě nebude chtít sedřít úplně z kůže a udělá dobrou práci...mam reference na expres lakovnu ale popravdě cena mi přijde poměrně vysoká...hledám někde v okolí prahy, kladna, kralup....přidávám fotky jak je to krásně odřený... ...věřte že celej večer jsem si říkal jakej jsem ja to č...k, že si takhle sedřu auto + ještě bych při té příležitosti rád nechal rovnou opravit i na zadním nárazníku škrábanec Citovat
Chuck14 Odesláno 17. duben 2014 Odesláno 17. duben 2014 Bohužel ono to není o tom opravit jen škrábance. Pokud to má být dokonalé musí se stříkat vždy celý díl. Takže levné to úplně nebude. Znám lakýrníka je dokonalý ale bere 3000,- za díl. Citovat
Aleki Odesláno 18. duben 2014 Autor Odesláno 18. duben 2014 Právě že ja hledám někoho kdo si veme třeba ty 3000, ale tak že by udělal ten předek celej...myšleno nárazník a ten kousíček toho blatníku... Citovat
Chuck14 Odesláno 18. duben 2014 Odesláno 18. duben 2014 Jasně ale je to o tom, že ten \"kousíček\" blatníku je sice prkotina ale sříknout se musí celej blatník Bohužel to je jediná cesta aby to nebylo vidět . Jistě ale najdeš někoho kdo udělá jen ten kousek a pak to rozleští . Ale bohužel vidět to bude. Citovat
Chuck14 Odesláno 18. duben 2014 Odesláno 18. duben 2014 Jasně ale je to o tom, že ten \"kousíček\" blatníku je sice prkotina ale sříknout se musí celej blatník Bohužel to je jediná cesta aby to nebylo vidět . Jistě ale najdeš někoho kdo udělá jen ten kousek a pak to rozleští . Ale bohužel vidět to bude. Citovat
Aleki Odesláno 18. duben 2014 Autor Odesláno 18. duben 2014 Tak jsem sehnal lakovnu...dohodli jsme se na ceně 4500 za všechny šrámy ...lakujou tam toho dost...včetně aut jako bentley a alpina tak snad to bude vypadat k světu Citovat
R.Carson Odesláno 19. duben 2014 Odesláno 19. duben 2014 Není třeba stříkat celej díl, dobrej lakýra to zvládne, že není nic vidět. Kámoš to dělá. Někdo se mi \"otřel\" u obchoďáku o lem blatníku - už to je rok a i dnes není vidět, kde to bylo opravovaný. Chce to však šikovný ručičky. Citovat
Aleki Odesláno 19. duben 2014 Autor Odesláno 19. duben 2014 no říkal že přední nárazník vezme celej...a zadní vezme tak nějak do půlky...že se to rozstříkne a rozleští Citovat
R.Carson Odesláno 19. duben 2014 Odesláno 19. duben 2014 Přední nárazník by podle fotek šel taky třeba do rozstřiku za poškozená místa. Záleží na tom, jestli na něm jsou i další např. poškrábaná místa, že se vyplatí ho stříknout celej. A jestli je šikovnej, tak rozstřik určitě zvládne, že nebude nic vidět. Citovat
R.Carson Odesláno 19. duben 2014 Odesláno 19. duben 2014 No, ale 4.500,-Kč za vše, to jde. Mě to stálo 140,-Kč za barvu;) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.