Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, tak se mi zas něco povedlo...při parkování sem tak trochu neodhadl čumák auta a vzal jsem bokem nárazníku takovou krásnou zíďku...tudíž mám ted od mlhovky dozadu pár krásných škrábanců...bohužel i roh blatníku...sice malý kousek ale to je asi to nejhorší ze všeho, že je to v plechu...chci se zeptat jestli má někdo nějakou zkušenost nebo by měl doporučení na nějakou lakovnu, která mě nebude chtít sedřít úplně z kůže a udělá dobrou práci...mam reference na expres lakovnu ale popravdě cena mi přijde poměrně vysoká...hledám někde v okolí prahy, kladna, kralup....přidávám fotky jak je to krásně odřený... :D...věřte že celej večer jsem si říkal jakej jsem ja to č...k, že si takhle sedřu auto :D + ještě bych při té příležitosti rád nechal rovnou opravit i na zadním nárazníku škrábanec :)

post-48059-14109636971443_thumb.jpg

post-48059-14109636971951_thumb.jpg

Odesláno

Bohužel ono to není o tom opravit jen škrábance. Pokud to má být dokonalé musí se stříkat vždy celý díl. Takže levné to úplně nebude. Znám lakýrníka je dokonalý ale bere 3000,- za díl.

Odesláno

Právě že ja hledám někoho kdo si veme třeba ty 3000, ale tak že by udělal ten předek celej...myšleno nárazník a ten kousíček toho blatníku...

Odesláno

Jasně ale je to o tom, že ten \"kousíček\" blatníku je sice prkotina ale sříknout se musí celej blatník :( Bohužel to je jediná cesta aby to nebylo vidět . Jistě ale najdeš někoho kdo udělá jen ten kousek a pak to rozleští . Ale bohužel vidět to bude.

Odesláno

Jasně ale je to o tom, že ten \"kousíček\" blatníku je sice prkotina ale sříknout se musí celej blatník :( Bohužel to je jediná cesta aby to nebylo vidět . Jistě ale najdeš někoho kdo udělá jen ten kousek a pak to rozleští . Ale bohužel vidět to bude.

Odesláno

Tak jsem sehnal lakovnu...dohodli jsme se na ceně 4500 za všechny šrámy :)...lakujou tam toho dost...včetně aut jako bentley a alpina tak snad to bude vypadat k světu

Odesláno

Není třeba stříkat celej díl, dobrej lakýra to zvládne, že není nic vidět. Kámoš to dělá. Někdo se mi \"otřel\" u obchoďáku o lem blatníku - už to je rok a i dnes není vidět, kde to bylo opravovaný. Chce to však šikovný ručičky.;)

Odesláno

Přední nárazník by podle fotek šel taky třeba do rozstřiku za poškozená místa. Záleží na tom, jestli na něm jsou i další např. poškrábaná místa, že se vyplatí ho stříknout celej. A jestli je šikovnej, tak rozstřik určitě zvládne, že nebude nic vidět.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...