DjBoom Odesláno 26. září 2005 Odesláno 26. září 2005 Původně zaslal: voštík ja ho ale nepotrebuju sehnat - vozi se mi v kastliku jen to GRX mi pripada vic vtipnejsi, nez T16 sssstt Jo tááák. Tak to ho koukej nalepit ostudo :D Hehe uděláme International T16 meeting ne? 205 T16 vítány Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 26. září 2005 Odesláno 26. září 2005 Původně zaslal: DjBoom Původně zaslal: Autoškolič Dodo To mě mrzí! Kde by se jinde mohli sejít tři T16 pohromadě? No nic. Třeba to vyjde jindy. No co třeba na tom srazu \" Na okruhu\" Já myslel, že to máš, jako čerstvou záležitost ten incident na D1. Jinak se určitě shledáme na okruhu, ale dojedu kolem 18,00 hod. [upravil dne 26/9/05 Autoškolič Dodo] Citovat
DjBoom Odesláno 26. září 2005 Odesláno 26. září 2005 Původně zaslal: Autoškolič Dodo Já myslel, že to máš, jako čerstvou záležitost ten incident na D1. Jinak se určitě shledáme na okruhu, ale dojedu kolem 18,00 hod. [upravil dne 26/9/05 Autoškolič Dodo] Nene na d1 sem nikdy neboural (?uk ?uk) Ale co je to magistrála kamionů bojim se tam s téčkem jezdit Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.