Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest servisman
Odesláno
servisman :mužeš mi to poslat v servis boxu sem viděl jen ten malej co tam mám

obr tam není jen obj číslo 8529AQ

Návštěvník
Odesláno

Sakra, když jsem zkouknul ty fotky, tak se docela bojim toho co tam mam já, to se snad radši ani nebudu koukat abych si nezkazil náladu :D

Nebo sedany tam nehnily?

Odesláno

Zdar tak jsem se ti ptal na vrakáču ale asi se pomátl,chce za něj 300,- ale na tom druhém vrakáči co beru občas díly sám za dobré ceny tak tam to nemá. Já tam bral plastové podběhy na P406 na předek komplet a dal jsem mu za to 200,- no bohužel na 306 on nemá,tak je rozhodnutí na tobě.

Odesláno

tak takhle to vypadalo když jsem to odkryl,nevypadá to pěkně ale kupodivu pás tam držel a drží pevně . Foto jak jsem opravoval. nejdřiv obroušení,odrezení,vytmelení, broušení,stříknutí zinkem,pak body

Odesláno

Je-li tam jenom 7, pak by to mělo pasovat na Hatchback, Break i Sedan.

O tom, jaká to je karosářská verze rozhoduje písmeno za sedmičkou.

Guest servisman
Odesláno

Já si pamatuji že se kryt dělal asi jen pro break a ten kluci dávali na auto. Pokud není origo ale třeba druhovýroba tak občas nepasuje na 100% ale jde dopasovat. Takže za tu cenu co máš odkaz je dobrý , klidně bych jej koupil a napasoval jej tam. Bude tedy lepší než tam nemíti nic

Odesláno

to byla jedna z prvnich veci co jsem sehnal na 306 když jsem ju koupil. sice uz to je načaty ale aspon se tam ted nedostane bahno a voda

Odesláno

Ja som napasoval z brejka na hatchback a je to v pohode. Ale radsej tam nekukajte a neskusajte kde je dierka. ;-) Ja som to spravil a prebural som sa aj dovnutra tri krat aj do vonka. Ale kupodivu pas drzi pevne. No hruza. Musim to riesit ale mam tam uz podbeh tak je fajn. Uz to len prevarit a prelakovat.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...