Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim peugeotaky a peugeotacky, potreboval bych radu.Nasel jsem u sve 306 pod prednimy sedaky, ze od podlahy (tusim z podkoberce) vedou nejake vodiče,ktere jsou v oranzove izolaci,jsou štekrem spojeny od zbytku vodičů,ktere vedou dale nekam do sedáků. Nevite prosim nekdo co by to mohlo byt,zda treba nejsou z jine verze a vybavy 306? Nejsem si presne jist zda to treba neni vyhrivani sedadel,nebo jestli treba nahodou to nejsou airbagy nebo tak neco, neni mi totiz vubec znamo ze by moje 306 byla vybavena vyhrivanim sedacek-nemam tam nikde ani ovladac na regulaci ani na zapnuti vubec a ani mi neni znamo ze bych mel v sedackach nejake bocni airbagy nebo tak. Prosim tedy o radu kohokoliv kdo by mi mohl rict co to je. Predem dekuji za odpovedi.

Guest servisman
Odesláno

V oranžové izolaci jsou dráty k airbagům pyropásům

Odesláno

Aha.ok tak dekuji panove. =) pomohlo mi to.aspon nemusim maturovat nad tim co to je, pac kdyz jsem na to narazil pri montazi centralu,docela jsem se zhrozil co mojemu autu chybi nebo co ma v sobe navic o cem bych nevel ani. =)

[upravil dne 9/4/14 20:32 od Tazik 306]

Návštěvník
Odesláno

Káble od pytlů nejsou tažený od skříně s pojistkama, to by byl docela průser kdyby rupla pojistka a přestali fungovat airbagy :D

Kabely vedou do jednotky airbagů, která je uprostřed před řadící pákou, musíš sundat středovej tunel a pak ten krám s popelníkem, potom bude pěkně vidět.

Odesláno

No do toho radsi nepolezu.Sice jsem vyuceny automechanik a delam si jeste druhy vyucnak na autoelektrikare,ale do tohohle radsi nepolezu.nahoda je svina,nahodou by me nekdo vyrusil a airbag by me mohl vyliskat po papuli. ona stejne moje 306 vydrzi jeste max dve dalsi technicke. Hold 18 let uz ma a jsem osmy majitel a jako prvni auto na vyjezdeni to bylo v jakz takz stavu,jenze hnije podlaha u ridice,homokynetaky hrajou uz heavy metal,ale pri slusne jizde vydrzi i piodle ostrileneho mechanika pac jsou to jeste ty co jsou lisovane tudiz by museli jit vymenit obe poloosy,loziska na zadni naprave nevim presne ktere jsou jak mi bylo zdeleno vejpul,silentbloky taky uz nejsou na tom nejlip a motor ani necim atd.. Jsem proste uz 8. majitel a nevim kdo se jak k tomu autu choval,takze nevim co jeste vse je K.o A verim tomu ze kdybych to auto chtel dat sakum pikum do novoty tak pocitam ze tak kolem 50 tisic kdyz bych daval samozrejme originalni dily.Takze auto dojezdi a pujde uz odpocivat,pac za ty penize muzu sehnat dalsi auto mozna i v lepsim stavu. Akorat tezko rict co to bude,ja bych spis radsi neco starsiho typu zigulik,120 nebo 110r,ale pokud zase pujdu do Lva tak bych to videl bud 306 s16, nebo 405 ci 206.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...