Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Čau,hned mě prosím nekamenujte,že zakládam toto téma,ale já se neptam na výhody a nevýhody,ale hledám firmu která by dobře odvedla svou práci.Zamlouvá se mi tato firma http://www.mereni-vykonu.cz/ zda někdo zná,ale klidně doporučte něco jiného do těch 5000Kč.Lokalita Praha,Plzeňský a Jižní kraj s válcema.Děkuji moc :) ..... upravoval bych rád 2.0Hdi 66kW

Odesláno

Ahoj pokud mohu doporučil bych ti člena PP205... má sídlo kousek od Mělníka v KLY a supr.Pokud chceš pošli SZ a pošlu ti na něj kontakt atd.Jinak tu z odkazu nevím osobně bych do toho nešel HDI není jako TDI kde stačí jen pár věcí a je ,,upraveno\".

Guest minimaxa
Odesláno

Výše uvedení členové mají válce na změření, jak požaduje pisatel?

Odesláno

johny nejmem si jistej kde vidíš usporu, kluci z camp performance jsou fakt levní , a cena je vč brzdy (2x- před, po)

[upravil dne 7/4/14 10:14 od Mohy]

Odesláno

Mohy: s PP205 se dá vpohodě co vím domluvit na polazeni u brzdy takže tak.

Jinak vím,že camp performance jsou levní ale jejich úpravy na HDI moc dobrý reference nemaní co už jsem slyšel ... u TDI je to něco jinýho.

[upravil dne 7/4/2014 11:21 od John]

Odesláno

a kolik vyjde lazení u brzdy u pp205? bude to do 5t vč 2x brzdy?:myslim:P

ale jinak souhlasím, ja si u Borovského (jednatel a chiper v camp performance) nechal dělat 407... a po 2hodínach jsme tam dávali seriovej soft...Jinak jako koncernový auta mi ladil asi 3 a super..

Odesláno

Tak zase mi úplně nejde asi o brzdu,pokud vim,že to někdo udělá pořádně.Ale tak trochu mě zajímá v jaký to bude kondici po těch letech.Zase až do Mělníka se mi taky nechce,trochu už z ruky.

Škoda že neslyšim kladný reference na ten camp,celkem se mi zamlouval.Mohl bych jet rovnou do dieselpower,ale tak moc ten chip nepotřebuju abych za to utrácel tolik peněz i když s jistotou:) těch pět jsem ochotný dát na slušný chip.

Odesláno
a kolik vyjde lazení u brzdy u pp205? bude to do 5t vč 2x brzdy?:myslim:P

ale jinak souhlasím, ja si u Borovského (jednatel a chiper v camp performance) nechal dělat 407... a po 2hodínach jsme tam dávali seriovej soft...Jinak jako koncernový auta mi ladil asi 3 a super..

A po téhle zkušenosti je ještě doporucuješ?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...