Kakamil205 Odesláno 7. duben 2014 Odesláno 7. duben 2014 Čau,hned mě prosím nekamenujte,že zakládam toto téma,ale já se neptam na výhody a nevýhody,ale hledám firmu která by dobře odvedla svou práci.Zamlouvá se mi tato firma http://www.mereni-vykonu.cz/ zda někdo zná,ale klidně doporučte něco jiného do těch 5000Kč.Lokalita Praha,Plzeňský a Jižní kraj s válcema.Děkuji moc ..... upravoval bych rád 2.0Hdi 66kW Citovat
John Odesláno 7. duben 2014 Odesláno 7. duben 2014 Ahoj pokud mohu doporučil bych ti člena PP205... má sídlo kousek od Mělníka v KLY a supr.Pokud chceš pošli SZ a pošlu ti na něj kontakt atd.Jinak tu z odkazu nevím osobně bych do toho nešel HDI není jako TDI kde stačí jen pár věcí a je ,,upraveno\". Citovat
godzila.01 Odesláno 7. duben 2014 Odesláno 7. duben 2014 Tady na klubu to dělá člen straki007 ..... Určitě tu má desítky kladných referencí Citovat
Guest minimaxa Odesláno 7. duben 2014 Odesláno 7. duben 2014 Výše uvedení členové mají válce na změření, jak požaduje pisatel? Citovat
John Odesláno 7. duben 2014 Odesláno 7. duben 2014 Minimaxa: za uspořený penize si na ty válce může kamkoliv zajet.. Citovat
Mohy Odesláno 7. duben 2014 Odesláno 7. duben 2014 johny nejmem si jistej kde vidíš usporu, kluci z camp performance jsou fakt levní , a cena je vč brzdy (2x- před, po) [upravil dne 7/4/14 10:14 od Mohy] Citovat
John Odesláno 7. duben 2014 Odesláno 7. duben 2014 Mohy: s PP205 se dá vpohodě co vím domluvit na polazeni u brzdy takže tak. Jinak vím,že camp performance jsou levní ale jejich úpravy na HDI moc dobrý reference nemaní co už jsem slyšel ... u TDI je to něco jinýho. [upravil dne 7/4/2014 11:21 od John] Citovat
Mohy Odesláno 7. duben 2014 Odesláno 7. duben 2014 a kolik vyjde lazení u brzdy u pp205? bude to do 5t vč 2x brzdy? ale jinak souhlasím, ja si u Borovského (jednatel a chiper v camp performance) nechal dělat 407... a po 2hodínach jsme tam dávali seriovej soft...Jinak jako koncernový auta mi ladil asi 3 a super.. Citovat
Kakamil205 Odesláno 7. duben 2014 Autor Odesláno 7. duben 2014 Tak zase mi úplně nejde asi o brzdu,pokud vim,že to někdo udělá pořádně.Ale tak trochu mě zajímá v jaký to bude kondici po těch letech.Zase až do Mělníka se mi taky nechce,trochu už z ruky. Škoda že neslyšim kladný reference na ten camp,celkem se mi zamlouval.Mohl bych jet rovnou do dieselpower,ale tak moc ten chip nepotřebuju abych za to utrácel tolik peněz i když s jistotou:) těch pět jsem ochotný dát na slušný chip. Citovat
ChouLu Odesláno 7. duben 2014 Odesláno 7. duben 2014 člen Straki007 jezdí po celé ČR... napiš mu nebo zavolej a domluv se Citovat
Milan+ Odesláno 7. duben 2014 Odesláno 7. duben 2014 a kolik vyjde lazení u brzdy u pp205? bude to do 5t vč 2x brzdy? ale jinak souhlasím, ja si u Borovského (jednatel a chiper v camp performance) nechal dělat 407... a po 2hodínach jsme tam dávali seriovej soft...Jinak jako koncernový auta mi ladil asi 3 a super.. A po téhle zkušenosti je ještě doporucuješ? Citovat
407coupe Odesláno 7. duben 2014 Odesláno 7. duben 2014 Ja doporučujem strakiho.... Max spokojnosť a ochota pomôcť a poradit Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.