Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

pánové tak další problém :( začalo mi něco jakoby kňučet v motoru... (větrák v kabině to nejní)... na volnoběh to taky kňučí když trochu přidám, tak se to jakoby trochu stupní a přestane, ale když se rozjíždím třeba na dvojku do plnejch tak to kňučí víc a víc... nejní to nijak venku slyšet, ale v kabině to slyšim a sere mě to, podotýkám, že to dělá až když je to ohřátý cca po 20km jízdy... když otevřu kapotu a strčím tam palici, tak nic neslyším, nejde poznat od kud to jde, tak se chci zeptat, jestli to bude dělat nová převodovka, nebo řemenice na klice... zítra zkusím nahrát nějaké video jestli to tam bude znát, popřípadě jak poznám že je to řemenicí ? jsem z toho už jelen...:(

Odesláno

me to delala remenice na klice na stare XFZ V6 - dokonce jsem zjistil,ze jsem i napínak musel dat novej, pak by klid :)

remenice muze mít v loji tu gumu co tam je a obcas se trebas \"lehce\" poootocí

Zvedni auto,sundej kolo a podbeh,bilim lihacem nakresly pres kolo a gumu (tlumic vybrací) az ktem sroubum bilou caru,nastartuj nech to zahrat a parkrat to prohamstni do plnejch,chcipni a hod oko :)

Pokud by to nebylo tímdle,dovolil bych si,navrhnout ti,abys sundal na chvili klinak a nastartoval,abychom vyloucili,zda onen zvuk jde od prostor,kde se prohaní klinovy remen :)

Kdy jsi naposledy menil poloautomaticky napina klinoveho remene a v jakem je stavu ? :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...