Mizlerek007 Odesláno 6. duben 2014 Odesláno 6. duben 2014 pánové tak další problém začalo mi něco jakoby kňučet v motoru... (větrák v kabině to nejní)... na volnoběh to taky kňučí když trochu přidám, tak se to jakoby trochu stupní a přestane, ale když se rozjíždím třeba na dvojku do plnejch tak to kňučí víc a víc... nejní to nijak venku slyšet, ale v kabině to slyšim a sere mě to, podotýkám, že to dělá až když je to ohřátý cca po 20km jízdy... když otevřu kapotu a strčím tam palici, tak nic neslyším, nejde poznat od kud to jde, tak se chci zeptat, jestli to bude dělat nová převodovka, nebo řemenice na klice... zítra zkusím nahrát nějaké video jestli to tam bude znát, popřípadě jak poznám že je to řemenicí ? jsem z toho už jelen... Citovat
pethrd2312 Odesláno 7. duben 2014 Odesláno 7. duben 2014 me to delala remenice na klice na stare XFZ V6 - dokonce jsem zjistil,ze jsem i napínak musel dat novej, pak by klid remenice muze mít v loji tu gumu co tam je a obcas se trebas \"lehce\" poootocí Zvedni auto,sundej kolo a podbeh,bilim lihacem nakresly pres kolo a gumu (tlumic vybrací) az ktem sroubum bilou caru,nastartuj nech to zahrat a parkrat to prohamstni do plnejch,chcipni a hod oko Pokud by to nebylo tímdle,dovolil bych si,navrhnout ti,abys sundal na chvili klinak a nastartoval,abychom vyloucili,zda onen zvuk jde od prostor,kde se prohaní klinovy remen Kdy jsi naposledy menil poloautomaticky napina klinoveho remene a v jakem je stavu ? Citovat
Mizlerek007 Odesláno 7. duben 2014 Autor Odesláno 7. duben 2014 hele napínák tam bude asi z výroby fakt nevím.. eměl by jsi něbo někdo tu návod na sundání řemenu ? kdysi jsem našel video jak to sundat ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.