kecod Odesláno 6. duben 2014 Odesláno 6. duben 2014 urcite sa da z toho motora ziskat vadsi vykon.. skusal to niekto? Citovat
Benžík Odesláno 6. duben 2014 Odesláno 6. duben 2014 Dá, úplně v pohodě, docela je to znát. Stačilo vyměnit trysky vstriků, filtry, olej a deravy vyfuk, dofouknout kola (super je použít správný rozmer disků a pneu!!) a vyhodit odpad z kufru. Mám teda lucas epic, ne bosch, ale princip přidání koní byl stejnej. [upravil dne 6/4/14 21:26 od Benžík] Citovat
LORD_mapiv Odesláno 6. duben 2014 Odesláno 6. duben 2014 jde na boscháku přidat dávka paliva.. trochu jsem si to otočil, ale nesmíš to přehnat, protože pak ti to bude hulit jak traktor.. Citovat
kecod Odesláno 7. duben 2014 Autor Odesláno 7. duben 2014 lord staci len z tym srobikompridat nic viac? lebo ja som menil bosch za lucas pisal som tu o tom ... ale nechal som tam lucas striky.. lebo sa mi zdalo z eto ide lepsi ena tie lucas striky ako na tie bosch.. ked pridam davku tek netreba vymenit aj tier striky? Citovat
LORD_mapiv Odesláno 7. duben 2014 Odesláno 7. duben 2014 vstřiky vyměnit určitě.. jinak ano, stačí pootočit šroubkem.. ale říkám, opatrně.. když to přeženeš, můžeš si propálit píst.. Citovat
kecod Odesláno 9. duben 2014 Autor Odesláno 9. duben 2014 lebo tieto vtriky otvaraju pri mnesom tlaku a podla mna budu davat vadsiu davku ako ked dam tie bosch ktore otvaraju pri vadsom tlaku. ci ako to je? Citovat
mmartinkovic Odesláno 10. duben 2014 Odesláno 10. duben 2014 Neviem načo chceš zvyšovať výkon. Úplne nový vstrekovač stoji 350€/ks . dáš zlý typ a všetko pokazis. To je hodnota auta. Citovat
kecod Odesláno 14. duben 2014 Autor Odesláno 14. duben 2014 naco aby to islo lepsie ,lebo urcte sa da z toho motora dostat viac ako 80KW ..normalne slovicko ::-) ked chces vačši.tym srobikom sa nastavuje len vola plyn packy ked povolim srobik tak zabera dalej a ked dotahujem tak zanera hned od zaciatku, tym sa zmeni davka paliva pri plnom plyne. takze ked mam pridane tristvrte plynu tak je davka rovnaka ako ked som mal predtym plyn na podlahe naplno.da sa este nastavit tlak turba,aky tlak je naj? pri pritiahnutom srobiku na doraz? ..mam ho pritiahnuty na doraz auto ide o dost lepsie .. a ani sa nijak nezmenila dimyvost.. ako pisal kolega.. mozno koli tym strekom ze su lucas.. Citovat
kecod Odesláno 14. duben 2014 Autor Odesláno 14. duben 2014 lord a ako moze prepalit piest ked to vstrekuje do komorky? Citovat
LORD_mapiv Odesláno 14. duben 2014 Odesláno 14. duben 2014 nevím kterým šroubkem jsi otáčel, protože tým šroubkem, kterým se přidává nafta vůbec nemění chod plynu.. tým pístem jsi mě teď dostal, kamoš teď do mě hučel furt něco s TDičkem, tak jsem trochu mimo.. nesmíš to přehnat aby ti neprdla hlava.. Citovat
kecod Odesláno 4. květen 2014 Autor Odesláno 4. květen 2014 LORD_mapiv je tam jen jeden srobik ktory pridava palivo ja som to troska skumal ono to pridava.ale funguje to tak ze ked ho zatocis naplno tak plynova packa na cerpadle zabera hned od 1 milimetra pohnutia tym padom pri zoslapnuti plneho plynu prida vadciu davku...priklad ked som to mal zatocene normalne od vyroby tak packa plynu mi ragovala asi 2cm od volnej polohy. ked som mal vtedy zospalnuty pedal na plno tak auto malo asi taky tah ako teraz ked mam pridany plynovy pedal tak na trištvrte... spotreba sa mmi nezmemila nijak lebo nemam pedal stale na podlahe a chodim stale tak isto ako aj predtim iba ze ked prikurim plny pedal tak to taha ako raketa. ale plny plyn pouzivam len ked treba predbiehat.. alebo ked niekoho pred sebou chcem tlacit. napriklad na dialnici ked idem 160km a pridam plny plyn tak este pekne opiera do sedacky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.