Hadra Odesláno 21. září 2005 Odesláno 21. září 2005 Přátelé, nemá někdo potuchy kde sehnat, nebo ještě lépe - nemá někdo recept, na Ořechovku? Myslím tím takové to sladké dobré lepidlo s max 30 volty. Kdesi jsme to s manželkou pili, tak nás napadlo to vyrobit taky. Ořechy by byly, ale sehnal jsem akorát recept kde se to vyrábí ze slivivice.( ale to co jsme pili ze slivovice nebylo ) Děkuju Citovat
Bohumil Odesláno 21. září 2005 Odesláno 21. září 2005 Jestli to nebylo náhodou z ořechů???!!! Citovat
Hadra Odesláno 21. září 2005 Autor Odesláno 21. září 2005 40 ks zelených ořechů 3litry slivovice citronová kůra 20g skořice 20g nové koření 20q hřebíček 15g muškátový květ 1,5kg cukru 2l vody pokrájený ořechy se nechají 14 dní ve slivovici spolu s kořením, následně se to přecedí, a cukr se rozvaří ve 2l vody , vychladí se to a pije se to. Tenhle recept mám, ale jde mi o nějakej další. Citovat
michal 206 Odesláno 21. září 2005 Odesláno 21. září 2005 3 litry slivovice 2 zidlicky, demizonek a stolek prijedes metrem na dejvickou, vylezes spravnym vychodem dojdes az na orechovku tak si rozbalis zidlicky, postavist stolecek usednete, nalijete a .... glo glo glo to je prava orechkovice Citovat
michal 206 Odesláno 21. září 2005 Odesláno 21. září 2005 ty nevis kudy z toho metra, vid.... tak to ja ti taky neporadim, jezdim autem. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.