ZajdaX2 Odesláno 2. duben 2014 Odesláno 2. duben 2014 Čus potřebuju radu.Vypnu klíček a v motoru mi pořád něco píska i přes noc,A de to zezadu jak od sání.Co stim mám dělat.Dík za rady.Připada mi jak když se zasekává klapka. Citovat
ZajdaX2 Odesláno 2. duben 2014 Autor Odesláno 2. duben 2014 Tak sem vypojil baterku a přestalo to,a děla to klapka na vzduch.A píše mi dignostika todle kod:P0420,Typ:PowerTrain,stav:Stored,Popis:Katalyzator Nizká učinost. Apřed tim to psalo na přistojovce (antipollution fault).A zavadu když vymažu tak klapka vydavá ten zvuk při vypnutem motoru.Tak co je špatně. Citovat
ZajdaX2 Odesláno 9. duben 2014 Autor Odesláno 9. duben 2014 Čus,malinko je to slyšet když běží motor:( Citovat
ZajdaX2 Odesláno 28. duben 2014 Autor Odesláno 28. duben 2014 Čus,todle mi píše dignostika a když tu zavadu smažu tak to zase píská,nedělá to lamdasonda.Zpráva o chybových kódech Identifikační číslo vozidla: Uloženo: 1 Sporadický: 0 Stálý: 0 Kód Typ Stav Popis P0420 PowerTrain Stored Katalyzátor Nízká účinnost. Citovat
jojtik Odesláno 16. duben 2016 Odesláno 16. duben 2016 Je to motorcek skrtiacej klapky (ovladanie klapky), piska casto na renaultoch. Razhodne vsak nema piskat dlhsie ako 10 sekund po vypnuti. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.