chanchez Odesláno 1. duben 2014 Odesláno 1. duben 2014 Jaká je šance, že mi zapíší 17\" liťáky do techničáku, když tam teď mám napsané 15\" ? Je možný, když to neschválí na jedné technické jít na jinou ? Na stk se kontroluje, jestli sedí KBA disku (je vyražený u ventilku) s KBA uvedeným v typovým listu. Žádný technik nepoleze pod auto a nebude zkoumat rozměry disku, který jsou vyražený z vnitřní strany, protože by je stejně kvůli brzdám neviděl. Pokud ti to bude sedět, tak nebudou dělat problémy. Pokud ti to sedět nebude, tak máš 2 možnosti. a) \"pošéfovat\" typový list a případně i tüv homologaci, aby to sedělo. časově náročnější možnost, ale z vlastní zkušenosti vím, že to jde. b) sehnat člověka na stk, který ti to orazí aniž by to blíž zkoumal. finančně náročnější možnost, ale při dobrých známostech to asi půjde. jakmile budeš mít razítko z stk, tak máš vyhráno. jsem si jistej, že na magistrátu nikdo nezvedne zadek a nepůjde to kontrolovat na autě, i kdyby jsi tam s ním nakrásně byl. Citovat
tomm176 Odesláno 1. duben 2014 Odesláno 1. duben 2014 Nevím teda jak technik u vás, ale u nás na STK si technik šel pro zrcátko, aby se mohl podívat na rozměry disku, které jsou z druhé strany. Citovat
chanchez Odesláno 1. duben 2014 Odesláno 1. duben 2014 u nás zkontrolovat jen KBA u alu. navíc si nedokážu představit co tam tím zrcátkem viděl. kolikrát je problém ty vyražený čísla přečíst normálně, natož zrcátkem. a toho místa, kam strčit zrcátko, tak aby člověk něco viděl a hlavně přečetl, tam fakt moc nebude. asi to byl nějakej hujer. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.