Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chlapy prijde mi to jako hloupa otazka,predpokladam,ze stejne to nebude,ale zeptat se musim.... :)

Jsou stejne dvere na 306 01 ridicovo s 3dverovym hatchbackem a 5ti dverovym ???

Jsou tedy tyto dvere stejne?Nebo nejsou ? Díky moc za odpoved! :)

Odesláno

Milane díky za info :) myslel jsem si to a anno,koukal jsem na to,ale radeji jsem se stejne zeptal...clovek nikdy neví....

Otazka cislo dve : prední a zadní narazník jsou shodne?nebo je to taky jine? ..

Opet se ptam jen pto jistotu :) mam za to,ze by mely byt stejne a to dokonce i na drzaky.. :)

Odesláno

Nevidím důvody, proč by nárazníky měly být jiné. :myslim

Přední je tutově stejný. Dokonce jde na starý model dát nárazník s kulatýma mlhovkama.

Zadní si nejsem jist, ten by neměl být jiný jenom kvůli počtu dveří.

Na Breaku a sedanu je jiný, to je jasný.

Abys neměl třetí dotaz na prahy - ty nejsou stejné, sice jsou stejně dlouhé, ale mají jiná uchycení.

Odesláno

prahy mam origo :P:)

Predni naraznik mam taky origo s kulatyma mlhama

zadní naraznik by tedy sel vymenit ? :P:) jde mi oto,ten na aute je skrably a muzu mit ve stejne barve zapakatel ale z 5ti dverove verze - ja mam 3dverovou :)

[upravil dne 23/3/14 06:52 od pethrd2312]

post-46182-14109636442707_thumb.jpg

post-46182-14109636443188_thumb.jpg

Odesláno

Vytecne :) dekuji ti :)

Poslední dotaz :D

mas me rad ? :D - ne sranda :D

Lista na 3dverovy model co je za ridicem na jeho boku ? ta mensí ? jde jí nekde koupit - objednat nebo ne ?.. :D jde mi o design listy jako na obrazcích co jsem pridal :)

Odesláno

Takže lištu na poslední model 99-02 - tedy úzká v barvě.

V AutoKelly ji mají, ale maloobchodní cena je nesmysl, navíc ji musíš dát do laku:

P lišta zadního blatníku, 3dv. pro lak ORIGINÁL - Objednací kód: 34.15.244CO - 683 Kč

L lišta zadního blatníku, 3dv. pro lak ORIGINÁL - Objednací kód: 34.15.245CO - 756 Kč

V Peugeotu o moc levnější nebude, ale pořád bude černá. Ideálně z nějakého vraku ji vydloubnout a když ulámeš kolíčky, tak lištu přilepíš ;)

Odesláno

Ty budeš kupovat novou?

Koukám i na cenu pro řádné členy Peugeot Clubu, ale je tam sleva jen 12%, tedy 89 Kč. Ale nic nemění na tom, že členství by sis mohl zaplatit :D

Řidičovu lištu mají jenom jednu, a to na centrálním skladu. Tudíž si ji musíš objednat a nechat poslat na tebou vybranou pobočku. :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...