Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všem, poradíte mi někdo se zkušeností, jakou dětskou sedačku s isofixem pro váhovou kategorii 15-36 používáte? Ty sedadla vzadu jsou prokletý a nic mi tam pořádně nejde dát, aby to bylo opravdu bezpečný a pořádně to sedělo. Dík všem, kdo se ozvou.

[upravil dne 22/3/14 21:05 od vosak2004]

[upravil dne 22/3/14 22:51 od vosak2004]

Odesláno

Sedadla vzadu jsou dost zkosené směrem dolů. Což o to, zpříjemní to sezení, ale isifixové úchyty jsou posazeny tak 5cm výš, než je plocha sedadla. Tímto tam vzniká docela velká mezera a pořádně tam nesedí. Cybex jsem tam zkoušel taky a na prd.:myslim:myslim

[upravil dne 22/3/14 21:27 od vosak2004]

[upravil dne 22/3/14 21:47 od vosak2004]

post-53133-14109636441607_thumb.jpg

Odesláno

Mám tak sedačku od cybexu něco jako Gabriel, ale ještě s pultikem a sedí naprosto bez problému. Je tam výklopný kloub s úchyty na isofixové držáky, takže nevadí že je mírně nahoru a vše sedí perfektně...

Odesláno

taky si myslím,že by to mělo být OK,že je tam ten kloub :myslim

vosak2004 - neděláš něco špatně?:myslim nemáš foto?

edit: taky máme s pultíkem,ale už budeme potřebovat další,tak Šimon bude mít novou bez pultíku a jeho s pultíkem zůstane pro Tomáše :)

[upravil dne 23/3/14 10:27 od Gabriel 307]

Odesláno

Právě že se mi nezdá, že bych něco špatně dělal. S prodavačem jsme tam zkoušeli dávat tyto dvě a seděli tam prostě divně. Když si představím prcka, jak v tom sedí přikrčenej do předu, tak je mi ho líto. Ještě musím prozkoumat, jestli se dají sedadla vzadu v autě nějak napolohovat, to by možná všechno vyřešilo. Nevíte někdo?

post-53133-14109636459932_thumb.jpg

post-53133-14109636460203_thumb.jpg

Odesláno
Dyt ta sedačka jde odsunout o zadního opěradla, takže tam může skoro i ležet, aspoň u mé to tak je, ty packy nejsou napevno :papa

Ty tu Cybex v autě máš? Pošli prosím fotku, jak ti tam ta sedačka sedí.

[upravil dne 23/3/14 20:59 od vosak2004]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...