Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Bohouš 205 GTI

Ten si tam kdyžtak dám já :D

Maskování jo? To už si tam dej rovnou GRD :D

Jinak myslim že znak GTI 16 neexistoval jen Mi-16

ale mohu se mýlit

Odesláno

S tím GRD by byla větší sranda. Já když měl chvilku to GTIčko, tak jsem z něj okamžitě oholil všechny spoilery a plasty, a dal tam obyč nárazníky a právě cedulku GRD. A občas s tím byla legrace. Nejvíc to ironií osudu sežral majitel 205XS, který nemohl pochopit, jak tu jeho krásnou nabušenou a naleštěnou XS mohl trhnout hnusný olezlý diesel, a ještě tak šíleným rozdílem :) Ale našlo se i pár lidí, kteří se vyznali a poznali to rovnou - GTIčko má jiné výkroje zadních lemů, kvůli těm plastům. Jeden takovej \"tuner\" na mě ještě před rozjezdem stáhl okýnko na světlech, a rovnou povídal, že se maskovaným GTI provokovat nenechá, že se nemusím snažit, to jsem ocenil ;)

Odesláno
Původně zaslal: Bohouš 205 GTI

No tak haló haló - kterýpak z 309kařů ví o tom nápisu ?????

Chtěl bych ho dát bráchovi jako dar k narozeninám a ty se blíží :D:D

Hele by mě zajímalo proč má ta 309 to číslo 16 na znáčku bez kurzívy. Sem myslel že bude podobnej jako T16 ale je to úplně něco jinýho.

Pátral jsem úplně všude ale jedině objet všechny vrakáče

Odesláno

Zavolej si k Domanskejm, tam ho maj pod objednacím číslem 8659Y9 za 336,63 bez DPH. Jako dárek to není zas tak moc drahý. Zavolej tam co nejdřív, možná ho budou muset poslat z Francie.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...