Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj klubáci, prosím o radu, hledal jsem to ale nenašel nikde.jde o to, že když přidám plyn-ozýva se zvuk, jako by cvakali ventili, kdyžpak přeřadím, tak jako by se něco dotáčelo.nedělá to jen když pustím plyn.na volnoběch to není slyšet.a zkoušel jsem to nahrát na tel. ale není to slyšet.jeden známy mi říkal, že by to mohli dělat vstřiky-prý proto, že jak to mam načipovaný,je to možné?jinak je t motor 2.0hdi 80kw+30% chip.motor rhz

tak to nakonec byla ta řemenice

[upravil dne 3/6/14 21:01 od podgy4]

Odesláno

Cau.

Taky mam stejny problem pri pridani plynu auto cvaka bylo mi receno vstriky pri volnobehu to nedela krasny chod vse akorat pri pridani plynu cvaka

Daji se treba vymenit spicky vstriku?

Peu.406 Rhy 01 rok

Odesláno

cvakani jsem mel do vcerejska take ... servisak mi rekl ze bude asi turbo v haji a motor nema dostatek vzduchu. vim ze na hridelce vule byla uz kdyz jsem menil tesneni pod hlavou. vcera jsem vymenil turbo a to puvodni melo vuli jak prase a bylo videt ze lopatky hoblovali stenu turba. po vymene zadne vyrazne zlepseni. dnes rano jsem jeste prekontroloval hadicky podtlaku k selenoidu a bylo jasno ... uchazel tlak a auto jelo skoro bez turba . vymenil jsem hadicku auto ozilo a zadne cinkani ani klepani motoru az neni ;-)

tak zkontrolujte hadicky ;-)

Odesláno

me to teda ndotaci ale jde slyset jak pridam jak to cvaka . jedu po dalnici a nepridavam krasne tichy chod jakmile pridam uz cvaka cvaka...

Coje to selenoid? jak poznam ze je ucpanej ?

Turbo mam new

Odesláno

selenoid je elektropneumatickej ventil. jsou bud 2 nebo 3 na stene kabiny za motorem. pvni ( pred spolujezdcem ) ovlada turbo, druchy je na erg ventil a tredi na klapku ( ta je od emisni normy 3) jdou k tomu hadicky od posilovace brzd.

nic mi nedotacelo jen to cvakalo jakoby od vstriku a jen v zatezi na volnobehu to nedelalo nic a vykon se mi zdal normalni. ale ted to je jak splaseny ;-)

Odesláno

a co jsi stim udelal jak jsi to vyresil ze je to jako splaseny zkusil bych to take ale jsem co se tyce motoru amater tudiz nevim jak postupovat a kde zacit a hlavne kde ho hledat ten ventil?

mohl bych poprosit o detailnejsi popis pomohlo by to treba i me..

Dekuju

Odesláno

mě právě cvaká ikdyž jen udržuji rychlost.zkusím koupit hadičky a u těch třech selenoidů je vyměním.škoda že mi ten zvuk nejde nahrát, mobil to neumí nahrát kvalitně.

Odesláno

a co jsi stim udelal jak jsi to vyresil ze je to jako splaseny zkusil bych to take ale jsem co se tyce motoru amater tudiz nevim jak postupovat a kde zacit a hlavne kde ho hledat ten ventil?

mohl bych poprosit o detailnejsi popis pomohlo by to treba i me..

Dekuju

Odesláno

vis kde je brzdovy posilovac ? selenoid vypada takto wap.ebay.co.uk/Pages/ViewItem.aspx?nborh=http%3A%2F%2Fwww.ebay.co.uk%2Fbhp%2F2-0-hdi-egr-valve&emvAD=420x440&nbpr=1&nbcol=1%7Cunknown&ebayref=/itm/Citroen-2-0-HDI-EGR-Solenoid-Valve-1628LQ-3-024-368-/141008691401

lepsi odkaz jsem ten na telefonu nesplasil ;-)

Odesláno

prave ze ja nemam IC :(

v servisu se jim korekce vstriku asi nelibili jelikoz kyvali hlavou sem a tam jako ze asi sami nevi ze jsou vselijake

Posilovac Brzd? to nato ma nejaky vliv?

Odesláno

nebo co mam popr odpojit a jak zjistit?

Mockrat dekuji za radu muze to byt ale i nemusi kazdopadne zkusim vsechno ale priklanim se na vstrik....

nebo nejakej spatnej podtlak ?

Odesláno

Co tak hodit foto, a nech sa vyjadria tak. ked to bude pisat, aj tak nebudes vediet, ked sa v tom nevyznas.

Na fotke to moze oznacit.

Ked som bol v Peugeote v BB tak bol tam pan s 5008. ze ju ma 3 rok a hrba problemov. ale mal problem ze auto po servise zacalo vela zrat paliva, nizky vykon, klepalo jak stary traktor a pod. Uz s tym nevedeli rady. Tak nahrali chod motora a poslali niekde do Nemecka ze tam je velke servisne stredisko Peugeotu. Odtial prisiel chlap, napichol PC, upravil korekcie vstrekovacov a auto islo ako nove. Povedal, 10 min roboty, a bolo. on tam predtym s tym chodil 3 mesiace.

Tak asi treba najst niekoho s Diag, a hlavne nech sa v tom vyzna a potom sa moze opravovat.

:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...