Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Polák ti asi nabízí uříznout roh - to jsme označil modře, v pežo ti vymění to co jsem ti označil červeně.

Nneí potřeba v tom hledat žádnou složitost. I s lakem je to tak na 6-7 pracovních dnů.

[upravil dne 18/3/14 18:57 od koblih69]

post-25417-14109636340294_thumb.jpg

Odesláno

Jasne. Islo mi o to ci to je komplet diel (cervenym)alebo je to zdvojeny plech a bola by odstranena a vymenena vrchna vrstva.

Bude auto po vymene celeho dielu este normalne, alebo je zrele na vyhodenie resp. zbavenie sa ho?

Ide mi o vlastnosti auta a o to co si pisal o hrdzaveni vyssie.

Odesláno

Mechanicky bych se toho vůbec nebál. Horší je lak. Trvej na zástřiku do vedlejšího dílu (v tomto případě do dveří) ideálně přelakovat i dveře a dát zástřik do blatníku. Pak by měl být rozdíl odstínu nerozpoznatelný. Pokud by se totiž stalo, že zástřik neudělají tak na přechodu barvy nového blatníku a původních dveří by to bylo hrozně vidět. Výhoda je, že nový díl má kompletní pozink a tím pádem je risk koreze minimální. Jediné místo kde by to mohlo zlobit je napojení na práh, ale na to stačí kvalitní nístřik vnitřku dutin (třeba 1x za 2 roky zopakovat) a bude to OK.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...