Vlado-77 Odesláno 18. březen 2014 Autor Odesláno 18. březen 2014 Takze to nie je vymena celeho boku (na fot. dole diel c1)? Ale len nejakej vrchnej casti? Citovat
koblih69 Odesláno 18. březen 2014 Odesláno 18. březen 2014 Polák ti asi nabízí uříznout roh - to jsme označil modře, v pežo ti vymění to co jsem ti označil červeně. Nneí potřeba v tom hledat žádnou složitost. I s lakem je to tak na 6-7 pracovních dnů. [upravil dne 18/3/14 18:57 od koblih69] Citovat
Vlado-77 Odesláno 18. březen 2014 Autor Odesláno 18. březen 2014 Jasne. Islo mi o to ci to je komplet diel (cervenym)alebo je to zdvojeny plech a bola by odstranena a vymenena vrchna vrstva. Bude auto po vymene celeho dielu este normalne, alebo je zrele na vyhodenie resp. zbavenie sa ho? Ide mi o vlastnosti auta a o to co si pisal o hrdzaveni vyssie. Citovat
koblih69 Odesláno 18. březen 2014 Odesláno 18. březen 2014 Mechanicky bych se toho vůbec nebál. Horší je lak. Trvej na zástřiku do vedlejšího dílu (v tomto případě do dveří) ideálně přelakovat i dveře a dát zástřik do blatníku. Pak by měl být rozdíl odstínu nerozpoznatelný. Pokud by se totiž stalo, že zástřik neudělají tak na přechodu barvy nového blatníku a původních dveří by to bylo hrozně vidět. Výhoda je, že nový díl má kompletní pozink a tím pádem je risk koreze minimální. Jediné místo kde by to mohlo zlobit je napojení na práh, ale na to stačí kvalitní nístřik vnitřku dutin (třeba 1x za 2 roky zopakovat) a bude to OK. Citovat
Vlado-77 Odesláno 18. březen 2014 Autor Odesláno 18. březen 2014 Dik Koblih. Toto si poznacim. V stvrtok alebo piatok by som mal ist do autorizaku tak na tom budem trvat. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.