Eddinni Odesláno 11. březen 2014 Odesláno 11. březen 2014 Ma někdo zkušenosti s timhle radiem? Nebo nejlip, jestli někdo ma nebo vi, kde se da sehnat manual na tohle...Při koupi auta to už bylo vestaveny, tak by mě dost zajimalo jeho charakteristiky...A občas i blbne dotek..((( Ma to taky někdo? http://www.auknet.cz/p15049-vestavena-gps-navigace-do-peugeot-307-partner-model-yu-307a-s-dvd-dvb-t.html Citovat
koblih69 Odesláno 11. březen 2014 Odesláno 11. březen 2014 Šmarjá z té ceny jsem málem dostal infarkt napiš prodejci... Citovat
Eddinni Odesláno 11. březen 2014 Autor Odesláno 11. březen 2014 Zkusim to, ale pochybuju...Všude to maji stažene z prodeje. A manual jsem nenašel nikde na netu vůbec..Ani na anglickych webech a ani na ruskych... Citovat
Eddinni Odesláno 11. březen 2014 Autor Odesláno 11. březen 2014 Tak už mi přišlo oficialni poslani do měkke časti ( české návody poskytujeme striktně pouze zákazníkům, kteří zakoupili přístroj u nás. Pokud jej u nás bývalý majitel vozu koupil, tak jej dostal. Pokud už jej nemá, tak ať doloží, že jej u nás koupil a my Vám návod poskytneme. ) Tohle mi poslali Takže, lidi, prosim o pomoc Citovat
koblih69 Odesláno 11. březen 2014 Odesláno 11. březen 2014 Pěkná přístup ... aspoň ostatní vidí kde se nemá nakupovat Pošli jim poděkování s odkazem na toto vlákno. Citovat
Eddinni Odesláno 11. březen 2014 Autor Odesláno 11. březen 2014 Je jasny že to nekupoval od nich ... Mě zajima jaky formaty to bere a kolik to vůbec ma I/O vykon... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.