greg Odesláno 5. březen 2014 Odesláno 5. březen 2014 Často se tu řešilo, že vůle vodících čepů v držácích třmenů, způsobují charakteristické kovové cinkání. I mě toto potkalo, cinkání neřeším, trápí mě ale přibržďování. Dneska jsem sundal pravý třmen a zjistil, že vůle vodítek je \"značná\" a nejspíš se to v tom kouše. 1) nemůžu nikde sehnat nové vodící čepy, které by byly s vetším průměrem. Všude jenom stejné jako origo. Řešil to někdo ? Nejspíš koupím nové držáky a bude. Edit: Jaká vůle je na těch vodítkách přípustná? [upravil dne 5/3/14 19:10 od greg] Citovat
michal4051 Odesláno 5. březen 2014 Odesláno 5. březen 2014 u badisáka sem je ted kupoval i z dopravou za 360 ,. od TRW cena za obě strany .Taky na 406 Citovat
greg Odesláno 5. březen 2014 Autor Odesláno 5. březen 2014 Takže necháš přestružit díry v držácích? Jaký mají ty tvé nové čepy průměr? Citovat
michal4051 Odesláno 5. březen 2014 Odesláno 5. březen 2014 nic sem nenechával soustružit vyčistil sem to ,namazal a prdnul to tam. Chodí to pěkně a ani se to nehne . Našel se to podle originálního čisla ze servis boxu Citovat
Guest servisman Odesláno 5. březen 2014 Odesláno 5. březen 2014 řešil jsem to taky při výměně destiček,musel jsem to nějak vydolovat bylo to přirezlý.Očistil jsem to namazal a je to Ok. Citovat
greg Odesláno 5. březen 2014 Autor Odesláno 5. březen 2014 Takhle vypadají čepy, které tam teď jsou. Jsou jen vyleštěné, a vzhledem k vůli cca 1,5 mm, myslím že nové čepy stejného rozměru mi nepomohou. Jsou ty od Badisaka větší? Citovat
michal4051 Odesláno 5. březen 2014 Odesláno 5. březen 2014 nebo to kup komplet z držákem jedna strana stoji n+co kolem 600 pokud se nepletu určitě mi přišlo že jsou větší Citovat
greg Odesláno 5. březen 2014 Autor Odesláno 5. březen 2014 Tak já ještě zkusím přímo Badisaka, jestli zná rozměr. Jojo, našel jsem tady za slušnou cenu. http://katalog.haspa.cz/index.php?main_page=product_info&cPath=9_94_3361_20168&products_id=28711 Citovat
michal4051 Odesláno 5. březen 2014 Odesláno 5. březen 2014 kup to celé a bude mít pokoj . všechny 406 maj brzdy stejné jen 1.8 1.6maj jiné Citovat
greg Odesláno 8. březen 2014 Autor Odesláno 8. březen 2014 Nějaké doplňující info. Objednal jsem komplet nové držáky od TRW a měly stejné vůle jako moje původní díly. Takže jsem je vrátil. Vzhledem k tomu, že abnormální čepy se sehnat nedají, tak dávám zpět původní a hodně vazelíny. Citovat
greg Odesláno 8. červen 2014 Autor Odesláno 8. červen 2014 Situace se ani po dalších cca 2000 km nezlepšila. Přibyl však nový problém. Nejen, že stále přibrždují přední kola, po cca 45 minutách jízdy (všechno je již zahřáté) občas z ničeho nic v levé zatáčce začne cosi hučet. Při minimálním sešlápnutí brzdového pedálu to přestane. Ložisko to tedy nebude, spíš vibrace nějakého brzdového komponentu. Co to může dělat? Objevuje se to nahodile, 2 zatáčky to zahučí, sešlápnu brzdu, a pak 20 km klid. Ještě jsem vypozoroval, že pedál brzdy má cca 5 mm, mrtvý chod, kde vůbec nic nedělá. Myslím tím, že má vůli než na něco dosedne a začne tlačit. Pístky v obou předních kolech jsem rozhýbával. (ani to nepotřebovali) chodí krásně a sami se vrací. Vodící čepy, volné (možná až příliš moc) Může to dělat ESP? ABS jsem rozcvičoval na louce, asi 5x30m ABEsovalo. Nebo zbořená hadice? Že by se při zatočení natlakovala? Ocením jakoukoliv radu Citovat
greg Odesláno 8. červen 2014 Autor Odesláno 8. červen 2014 to hučení je zvuk podobný jako najetí na čáru. Citovat
greg Odesláno 8. červen 2014 Autor Odesláno 8. červen 2014 Mohlo by mít ty zvuky a chvění na svědomí to, že v jedné destičce je již z výroby jakýsi kousek něčeho bílého? Evidentně jiný materiál? (myslím v třecí části) Nepřikládal jsem tomu důležitost ale na tomto webu to přesně jeden maník dole popisuje. http://www.automotiveforums.com/t583795-humming_noise__rear___stops_when_brake_applied.html Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.