lud3k Odesláno 5. březen 2014 Odesláno 5. březen 2014 Zdravim chlapy najde se nekdo okoli Brna-Brno venkov kdo se vyzna v renovaci laku? Lak na mem peugeotu je jiz znacne zniceny,mycka,obcas skrabanecek atd atd necistoty.... Chtel bych mu dat peci a rozlestit. Nechtelo by se mi to davat nekde do nejake lakovny za xx penez a nejak jim neverim:( A kdyz jsem projizdel fotografie na www.detailing.cz tak auta jsou krasne nalesteny Citovat
lud3k Odesláno 6. březen 2014 Autor Odesláno 6. březen 2014 Nikdo nemate zkusenosti nebo nikdo nikoh nezna Citovat
lud3k Odesláno 6. březen 2014 Autor Odesláno 6. březen 2014 Nikdo nemate zkusenosti nebo nikdo nikoh nezna Citovat
hardhouse.trip Odesláno 6. březen 2014 Odesláno 6. březen 2014 Zajeď si sem http://www.auto-vejchoda.cz/ Nechal jsem si dělat renovaci laku včetně vyčištění interiéru, maximální spokojenost, jen za 2.000,- ... Citovat
koblih69 Odesláno 6. březen 2014 Odesláno 6. březen 2014 Na Hatích je parta, která odvádí velmi dobrou práci. Ceny byly slušné na to, že tam měli zástup Němců. Zrovna byla akce - 39 Euro kompletní strojí leštění, doba cca 3 hodiny. Kolik to stojí normálně nevím, já mám kompletní vybavení takže mě to nezajímá. Citovat
lud3k Odesláno 6. březen 2014 Autor Odesláno 6. březen 2014 Dekuji ale sumperk od Brna se mi nevyplati asi Jinak chtel jsem s to udelat sam ale nerysknu to raci,nen to jen tak asi Citovat
hardhouse.trip Odesláno 6. březen 2014 Odesláno 6. březen 2014 Dekuji ale sumperk od Brna se mi nevyplati asi Otázka hodinky a půl Lidi k nim jezdí i z větší dálky... [upravil dne 6/3/14 20:59 od hardhouse.trip] Citovat
lud3k Odesláno 7. březen 2014 Autor Odesláno 7. březen 2014 je pravda ze za 2000je to i s interierem krasna cena Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.