Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Zdar lidi, chrota má nový hlavní brzdový válec, zadní hadice a koplet zadní sadu, včetně prasátek ATE.

Tlaky změřeny(před výměnou) a tady je výsledek předku

a zadek 

Výsledek byl závislý na síle jakou jsem tlačil na pedál a tlačil jsem opravdu velkou silou, kdy se klasicky propadal, ale tlaky byli po celou dobu konstantní.

Po výměně za nové díly, jsem si bláhově myslel jak bude všechno šlapat na první dobrou, ale zadek nebrzdil. Pedál šel strašně nízko a dráha ručky byla taky extrémě vysoko i přes mnohem více přitaženou stavěcí matici než je obvyklé. Bylo tedy třeba nastavit samostavy, neboť se z minimální pozice kdy byli stavící páky na dorazu na paknách, ani nehnuli😅(ručka byla před našlapáním povolená, vše se hýbalo volně, ale pro jistotu jsem to ještě namazal)

Staré hadičky byli určitě v pořádku. Zkoušel jsem, jestli pustí do zadu tlak, pokud budou přiškrcené svěrkou na doraz a naměřil jsem totožné hodnoty. Úsek za svěrkou však zůstal natlakovaný a bylo ji nutné povolit.

Co se týče nového hlavního brzdového válce, tak subjektivně se mi již tolik pod tlakem nepropadá, nicméně to dělá stále a považuji to za normální stav.

Ještě to zajedu a šup znovu na brzdu. Pokud bude ručka brzdit nerovnoměrně jako předtím, předpokládám, že bude na slabší straně třeba o jeden zoubek samostavu přidat...

Pro zajímavost přikládám i foto stavu předchozí čelisti, potom co jsem jeden buben utavil

20241020_135128.jpg

20241020_135830.jpg

20241021_141849.jpg

20241021_141249.jpg

VideoCapture_20241026-181615.jpg

20240925_153133.jpg

Upraveno uživatelem gogogo

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...