janci.b989 Odesláno 3. březen 2014 Odesláno 3. březen 2014 Ahojte všetci. Možno mi budete vedieť poradiť kedze mnohý sú skúsenejší ako ja. Môj problém spočíva v motore a to konkrétne že sa mi hádže do núdzového režimu. Pri rozťahovaní štvrtého stupňa sa mi niekedy vyhodí hláška CHYBA EMISNÉHO SYSTÉMU a rozsvieti sa mi kontrolka motora. Nerobí to stále len občas keď mu šliapnem na plyn. Potom po pár naštartovaní všetko zhasne a je to v poriadku. Diagnostika mi ukazuje na snímači A je vysoký signál a je motor preplňovaný turbodúchadlom moc. Menil som i ten snímač ale nepomohlo. I turbo mám nové a stále to samé. Tak sa vás chcem spýtať či ste sa už s niečim takým stretli a ako sa to dá riešiť ? Citovat
straki007 Odesláno 3. březen 2014 Odesláno 3. březen 2014 Muzes na diag zjistit kolik tlaci turbo? Citovat
janci.b989 Odesláno 3. březen 2014 Autor Odesláno 3. březen 2014 da sa to ale neviem ci to bude k niečomu viesť kedze mi to robilo i pri starom a i pri novom. Ale skúšal som meniť i elektromagneticky ventil čo riadi vákuový ventil na turbe a už to nerobilo ale auto bolo dosť lenivé tak som dal naspäť ten pôvodný hnedý. Ten na skúšku bol čierny. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.