Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dnes jsem jel z práce a zdálo se mi, že auto jede nějak zvláštně. Mám v něm namontovaný sportovní filtr (NO NAME značka) a když jsem sešlápl plyn, neozval se takový ten sportovní zvuk, tak jsem zastavil, vypnul motor, znovu nastartoval a počítač hned ukázal ANTIPOLLUTION FAULT, vyskočila kontrolka motoru a otáčky vyskočili a byly konstantně na 1100 ot/m. Znovu jsem to chcípl, nastartoval a spadly na klasických 900, ale opět vyskočilo AF a kontrolka motoru. Vůbec nevím co s tím.:myslim

[upravil dne 3/3/14 13:53 od sebastianscz]

[upravil dne 3/3/14 13:57 od sebastianscz]

Odesláno

No....starí mazáci sa zabávajú.

A to ako chceme získavať ďalších riadnych členov.

Myslím,že takýto prístup odradí od vstupu do klubu:myslim:roker

Odesláno

no, nie si už žiadny nováčik, už tu nejakú tú chvíľku si, tak by si mohol vedieť, že najskôr to tu prehľadať a potom až keď nič nenájdeš sa pýtať

Odesláno
no, nie si už žiadny nováčik, už tu nejakú tú chvíľku si, tak by si mohol vedieť, že najskôr to tu prehľadať a potom až keď nič nenájdeš sa pýtať

Ja stým súhlasím.Ale na druhej strane,keď si niekto nevie rady a skúsi to či mu v zúfalstve niekto neporadí TU,tak asi nevenuje pozornosť pravidlám klubu,ale hneď píše dotaz.Mohli by sme mať pre začiatočníkov viac pochopenia,stačila odpoveď ..... bez diagnostiky ti nikto neporadí a nabudúce si prečítaj pravidlá a hľadaj.Ale to je vec každého z nás,aký prístup si zvolí.Toť vsjo k etoj problematike.

Viď odpoveď od ChouLu:super

[upravil dne 3/3/14 15:41 od ferinko2]

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...