Pi.ty Odesláno 28. únor 2014 Autor Odesláno 28. únor 2014 Pojistky jsem kontroloval a nenašel jsem žádnou špatnou. I jsem je propípal abych měl jistotu Citovat
Pi.ty Odesláno 28. únor 2014 Autor Odesláno 28. únor 2014 Zítra ještě pro jistotu vyzkouším jinou baterii z druhýho auta a pak dám vědět jak jsem dopadl. Teď s tím stejně už nic nevymyslím Citovat
snekmotorsport Odesláno 28. únor 2014 Odesláno 28. únor 2014 No tak nevim auta nekradu ani neznam princip ktery by tohle zpusobil, zkusenost mam tu ze baterku vybiju behem nekolika hodin uplne v pohode kdyz je nejaky odber, a vytriskana baterka nerosviti na palubce ani tuk a relatka nesepnou. Alarm bude houkat do te doby nez vybije zalozni baterku. Ale pokud je baterka fakt dobra, nevim... Citovat
JaRoY Odesláno 28. únor 2014 Odesláno 28. únor 2014 Praavdepodobne sa ti alarm neodkodoval a preto ti nedovoli ani nastartovat. Mal sa odkodovat aj ked si len klucikom otvoril, ale z nejakeho dovodu sa neodkodoval. Baterka v kluci asi dobra vsak? Skus vybrat poistku alarmu. Po nejakej minute skus dat naspat poistku a stlacaj tlacitko kluciku. Mozno sa chyti a bude fungovat vsetko ako predttym.. Citovat
JaRoY Odesláno 28. únor 2014 Odesláno 28. únor 2014 Pozeral si poistky aj v motorovom priestore? aj v priehradke spolujazdca? Kontrolky musia zasvietit aj ked nemas alarm odkodovany. Asi to bude urcite positka a ak nie tak urcite baterka. Tam by nemal byt ziadny iny problem. Citovat
Pi.ty Odesláno 28. únor 2014 Autor Odesláno 28. únor 2014 Vyzkouším zítra ještě vaše nápady a dám vědět jak jsem dopadl Citovat
Pi.ty Odesláno 6. březen 2014 Autor Odesláno 6. březen 2014 Tak dneska jsem zase chvilku pokračoval a zkoumal. Pokud dám baterku novou tak zhruba do 10hod po zapojení nastane stejný problém. Z ničeho nic se spustí alarm a auto opět nereaguje. Takže něco mi žere nejspíš baterii a to docela rychlým způsobem Citovat
Pi.ty Odesláno 6. březen 2014 Autor Odesláno 6. březen 2014 Multimetr mám ale neumím s ním moc pracovat. Eletrice moc nerozumím Citovat
Chip Odesláno 6. březen 2014 Odesláno 6. březen 2014 tak pokud ho máš a chceš řešit závadu tak Ti můžem radit jinak to dej do servisu. když trochu prozkoumáš multimetr tak ho zkus nastavit aby Ti měřil Volty (takový rozsah aby Ti to zvládlo 12 -15Voltů) změř kolik ukazuje baterka když je odpojená a potom kolik má zapojené a podle toho co říkáš by to mělo časem klesat (většinou to je vidět do pár chvil )a pokud to klesá tak postupně odpojuj pojistky a někdy by se klesání mělo zpomalit až zastavit) a podle toho na co to jsou pojistky tak bych hledal problém tam je dalších X řešení. někdy mám tušení a zkusím jen vyndat rádio a ejhle trefa. to už záleží podle toho jestli se s autem v minulosti něco dělo nebo je vše originál a jsou jen starý rozlámaný dráty. Citovat
Pi.ty Odesláno 6. březen 2014 Autor Odesláno 6. březen 2014 Tak popravdě auto do servisu nedám. Vždycky jsem si poradil,buď pomocí kamarádů a nebo na fórech kde mi radili. Jak nastavit volty vím takže se do toho pustím hnedka zítra ráno.Teď mam baterii nabitou a jen položenou v autě nepřipojenou tak zítra budu zkoušet. Rádio mě taky už napadlo protože s tím jsem se už setkal. Každopádně zatím díky Citovat
otvírák Odesláno 2. duben 2014 Odesláno 2. duben 2014 baterkou to nebude,je tam bezpečnostní pojistka,která nedovolí aby se vyždímala uplně,vrovky,centrál atd,do toho někdo pokoušel vlézt,tak se ti auto zakodovala,kamarádovi to toho týpka zamklo v autě a je docela zajímavé že by odešla baterka 10ti autům v ulici:mrk:mrk:myslim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.