KoudaK Odesláno 11. prosinec 2007 Odesláno 11. prosinec 2007 marceli i když vím,že Ti při pohledu na tyhle fotky bude srdce krvácet tak jsem je sem s těžkým svědomím dal...Nachází se asi 20 km od Brna a chceš více foto na mail? Citovat
KoudaK Odesláno 11. prosinec 2007 Odesláno 11. prosinec 2007 Původně zaslal: Marcel505 Původně zaslal: Blizzard na mácháči jsem viděl 505 gti na značkách. když budeš chtít hodim foto. Tak už z toho auta zmizeli poklice a tažný. Známý to tam viděl... Hlavně to trochu smrdí... A to je problém brnknout na dopraváky a poptat se? Citovat
Marcel505 Odesláno 12. prosinec 2007 Autor Odesláno 12. prosinec 2007 Původně zaslal: KoudaK Původně zaslal: Marcel505 Původně zaslal: Blizzard na mácháči jsem viděl 505 gti na značkách. když budeš chtít hodim foto. Tak už z toho auta zmizeli poklice a tažný. Známý to tam viděl... Hlavně to trochu smrdí... A to je problém brnknout na dopraváky a poptat se? Kašlu na to, sice to prý jako kradené není hlášené, ale fakt to hodně hodně smrdí. Citovat
Marcel505 Odesláno 12. prosinec 2007 Autor Odesláno 12. prosinec 2007 Původně zaslal: KoudaK marceli i když vím,že Ti při pohledu na tyhle fotky bude srdce krvácet tak jsem je sem s těžkým svědomím dal...Nachází se asi 20 km od Brna a chceš více foto na mail? Díky za fotky na mail. Ještě jsem ti něco psal mailem, tak mi prosím odpověz ohledně podrobností. Poslal bych tam kolegu. Dík moc. Citovat
KoudaK Odesláno 12. prosinec 2007 Odesláno 12. prosinec 2007 Původně zaslal: Marcel505 Původně zaslal: KoudaK marceli i když vím,že Ti při pohledu na tyhle fotky bude srdce krvácet tak jsem je sem s těžkým svědomím dal...Nachází se asi 20 km od Brna a chceš více foto na mail? Díky za fotky na mail. Ještě jsem ti něco psal mailem, tak mi prosím odpověz ohledně podrobností. Poslal bych tam kolegu. Dík moc. tak na mail odpovězeno... Citovat
KoudaK Odesláno 12. prosinec 2007 Odesláno 12. prosinec 2007 Původně zaslal: Marcel505 Původně zaslal: KoudaK Původně zaslal: Marcel505 Původně zaslal: Blizzard na mácháči jsem viděl 505 gti na značkách. když budeš chtít hodim foto. Tak už z toho auta zmizeli poklice a tažný. Známý to tam viděl... Hlavně to trochu smrdí... A to je problém brnknout na dopraváky a poptat se? Kašlu na to, sice to prý jako kradené není hlášené, ale fakt to hodně hodně smrdí. Já když byl na civilce tak jsme s kolegem takhle ekologicky zlikvidovali jednu škodu 100. Zavolali jsme na PČR a řekli jsme jim,že jsme v lese objevili š100 na značkách a že ji ekologicky zlikvidujem a jestli nám řeknou na koho je registrovaná... No tak jsme zašli za majitelem a domluvili jsme se s ním. Tak jsme jí rozebrali za pár hodin do sběru SPZ jsme vrátili majiteli a nás každého hřálo 600.- kč v kešeni.. Líná huba holý neštěstí se říká!! Citovat
Marcel505 Odesláno 13. prosinec 2007 Autor Odesláno 13. prosinec 2007 Původně zaslal: KoudaK Já když byl na civilce tak jsme s kolegem takhle ekologicky zlikvidovali jednu škodu 100. Zavolali jsme na PČR a řekli jsme jim,že jsme v lese objevili š100 na značkách a že ji ekologicky zlikvidujem a jestli nám řeknou na koho je registrovaná... No tak jsme zašli za majitelem a domluvili jsme se s ním. Tak jsme jí rozebrali za pár hodin do sběru SPZ jsme vrátili majiteli a nás každého hřálo 600.- kč v kešeni.. Líná huba holý neštěstí se říká!! To už bude asi pár let, ne? Tady v Praze to tak jednoduchý zase není, je problém to zjistit - spíš než přes Policajty to zjistíš přes vrakoviště... Ale existuje ještě jedna metoda - zajde se tam, kde se registrují auta a přepisují - zajdeš tam s VINem a zeptáš se, zda je to ještě v evidenci, že jsi to našel v garáži, po dědovi, apod. No a oni ti řeknou zda ještě k autu existují doklady nebo ne. Ale majitele ti nesdělí... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.