Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Čau kluci mám v plánu si pořídít nějakýho skutra ale jaksi se moc nevyznám v tom jak to je když mám jenom sk.B

vím že to musí být automat ale když se poptávám známých tak každej ten skutr má zapsanej v řidičáku což já nemám.. musí to tam být nebo ne? popř jak je to s výkonem?

[upravil dne 27/2/14 05:34 od brixtr]

Odesláno

Jak říkáš , do 125ccm s variátorem a pokud ho zapsaný nemáš a máš jen zapsané B , nic se neděje.

A do 50ccm bez variátoru nebo jak to je ? Mám doma totiž mustanga a chci ho zrenovovat a jezdit.

Odesláno

to většinou všechny mají , mají omezovače které jde ale dát do pryč a pohrát si s tou motorkou .

Chtěl jsem 125ccm skůtra ale dobrý skůtr cca 20 tisíc co jsem se tak díval na peugeota nebo Italy.

Tak radši opráším mustanga , spravím za pár šupů , obnovím papíry , značky a bude . Pár krát nedojedu do práce :-D

Odesláno

:D no právě ja to chci na cesty do práce max do krámu když budu línej :D

ae něco sem zaslechl o 11kw a v tom sem se uplně ztratil :D

Odesláno

Mustang ale nemá konstrukční rychlost 45 km/hod, ale má více ne? tuším že 60 nebo 65:myslim...takže B ti na jízdu k němu stejně nestačí.

i když motorka na papíry nejezdí, že :aut

[upravil dne 27/2/14 07:00 od Fruktis]

Odesláno

Doporučuji si nejdříve udělat pořádek ve skupinách A, A1, Ao, AM. Může pomoct článek zde:

http://www.motorkari.cz/clanky/jak-na-to/ridicak-na-motorku-od-a-do-z-3079.html

A Jelikož informace výše uvedená je z roku 2005, neobsahuje zmínku o možností řízení skůtrů \"na řidičák na auto\".

Proto doplnění z: http://www.autoweb.cz/ridicske-prukazy-na-motorky-ke-skupine-b-potreti/

Snad to pomůže :)

Odesláno

tak to budeš muset zajít do autoškoly :aut

ano, takže skůtr 125ccm a do 11kW s automatickou převodovkou na B ano.

mustang nespadá do skupiny AM, ale do A1, jelikož jeho konstrukční rychlost je vyší než 45km/hod a nemá automatickou převodovku, takže na něj B nestači.

[upravil dne 27/2/14 07:10 od Fruktis]

Odesláno

Fruktis: díky moc konečně mi to někdo aspon vysvětlil :D

ted už si jen vybrat nějakej malej skutřik kterej odnesu do sklepa a bude vyhrano :D

jo ještě jak je to vubec s pojištěním? kolik tak vyjde nějaky obyč na tu 50?

[upravil dne 27/2/14 07:14 od brixtr]

Odesláno

díky chlape , teď jsi mi to osvítil . Jsem v prdeli no :D

Kámoš platí za skůtr okolo 4 stovek ročně má 125ccm .

Takže asi koupím kolo a začnu sportovat :D a né vařit pivo :D

Odesláno

venomcz sportovat nemusíš, kup si skutr co splňuje podmínky pro řízení na skupinu B a máš vystaráno :P

na mustangovi můžeš trénovat na zahradě třeba slalom nebo se zůčastnit fichtl cupu...:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...