Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chlapi dnes sa mi stala taká vec. Bol som na výlete pri TN a cestou naspäť sa mi rozsvietila kontrolka motora na oranžovo auto stratilo výkon nedržal volnobeh ale auto nezhaslo a išlo asi na 3 valce. No takže cca tých 80km (TN-NR) som išiel domov po starej ceste max asi 70. Kde by mohla byť chyba? Môže to byť cievka na valci? a čoho sa viac obávam mohlo odpáliť aj lambdu po ceste domov? kedže palivo vstrekovalo ale nespalovalo tak muselo prejsť aj cez katalyzátor ktorý dúfam že odpojilo... Napadla mi aj škrtiaca klapka ale neviem za každú radu budem vďačný :)

Odesláno

No vyndej ten modul nad svíčkami, vyšroubuj svíčky a koukni v jakém jsou stavu a jak vypadají ty nástavce. Každopádně mě docela překvapuje, že tohle tě neděsí, ale odpálená lambda, která se dá koupit relativně levně jo... Co myslíš tím odpojením to nevím :myslim

Odesláno

ale desí ma všetko asi som to zle napísal...

no sviečky mám aj kúpené len stále nevymenené no zajtra za svetla sa na to pozriem dnes ešte skúsime diagnostiku a uvidíme čo ukáže

Odesláno

diagnostika ukázala zapalovanie na 3 a 4 valci... auto som skúsil aj naštartovať to bolo v pohode ale akonáhle som stlačil plyn tak zhaslo zajtra asi pôjde do servisu :/ ale predtým pozriem tie sviečky som zvedavý ako vyzerajú

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...