shiro Odesláno 22. únor 2014 Odesláno 22. únor 2014 Caute, chcem sa spytat, menim teraz lanovody rucnej brzdy a mam problem s tymi kovovymi \"prechodkami\" alebo ako to nazvat... Jedna sa o kovove trubky, ktore idu zo spodnej strany podvozku do interieru a vedie nimi lanko, ktore sa upevni na paku rucnej brzdy. Robi mi to znamy (sikovny mechanik, ziadna lama) Bolo to kus zahrdzavene, tak to nejak dostal von, ale nazad vlozit to uz vraj nejde... Jednu trubku dnuka dostal ale druha ze ani za svet ist tam :-) Byvaju s tymto nejake problemy? Dneska to idem pozriet ze co a ako, ale az vecer, tak sem pripadne hodim fotky. Pozeral som do serviceboxu, ziadne cislo dielu to nema, na nakrese to vyzera ako sucast celeho lanka rucnej brzdy. Citovat
twoolf Odesláno 24. únor 2014 Odesláno 24. únor 2014 já s tím problém neměl. Zkusil bych to prošťouhnout drátem, nebo tak nějak. Vyfouknout rez a namazat. Citovat
shiro Odesláno 24. únor 2014 Autor Odesláno 24. únor 2014 Takze som to kusok zle napisal...slo o to, ze cez kovovu trubicku sa nedalo prestrcit nove brzdove lanko, pretoze bola zvnutra zahrdzavena Pomohlo na kus drotu prilepit obojstr. lepiacou paskou smirgel 120tku po dlzke, strcit to do akuvrtacky a kus tam pobehat :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.