Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

1000

Guest voątík

Recommended Posts

Odesláno

No aspon nas na druhou stranu vostik upozornil na to ze u nej mame flasku:D:D:D

Odesláno

njn... na 1.sraz jo a na 2. malem taky.... :D, ale stejne na 100% to vi jenom Masinka, ze to auto je opravdu moje :D:) :) :) :) :) nebo ze bych ho mel vzdycky pujcene????? :) Sakra .... je to auto vubec moje? Jsem ja vlastne Pezotak, kdyz jezdim Fabkou a chystam se na Wartase?????? :D Toz ted me asi ukamenujete :P

Odesláno

njn... na 1.sraz jo a na 2. malem taky.... :D, ale stejne na 100% to vi jenom Masinka, ze to auto je opravdu moje :D:) :) :) :) :) nebo ze bych ho mel vzdycky pujcene????? :) Sakra .... je to auto vubec moje? Jsem ja vlastne Pezotak, kdyz jezdim Fabkou a chystam se na Wartase?????? :D Toz ted me asi ukamenujete :P

Jo tu flasku samozrejme mate....... uz se chladi v lednici, ael kdo prijede an oslavy???

Jen tak mimochodem....ve vedlejsim udoli se usadlila 205 Mi16, cervene barvy, kterou mozna nekdo zna z netu :)

205mi16_forsale.jpg

Takze oslava bude velika prevelika a pazouti dostanou lihove palivo (na chvilku) :D :D:D:D

Odesláno

Haha, sem zmenil tu kategorii Pravej pezotak!!!! :D

voštík: dokud neuvídíme velkej techničák od tvý peginy na tvý jméno, tak to tam bude :D:D:D

Odesláno

kujva djat, toz to ste mna teda nasvuali.

Je fakt, ze v technicaku je napsana mamina, ale auto je moje :)¨Ona ma Fabku :P:D

BTW: to ze tam nejsem ja, je z ciste praktickeho hlediska. V pripade nejake exekuce mi nemaji co vzit :D

Odesláno

Jenom nepřehanět ja prostě auto potřebuju a pegina se osvěčila ted už to bude jen o financich chtěl bych 405 v naftě jenže ty sou dost drahý tak možna 309 nebo 205 hlavně to musi mít 4 dveře. ;)

Odesláno

Stefan: a kdopak je doma hlava rodiny? :D;)

Jasná věc, ona ta 205-ka je stejně pro rodinu dost malá, spíš jen nouzouvka. To je prostě auto pro dva (no, ona 309-ka 3-dveř taky, vždy? jsi to sám viděl...) Držím palce, a? se ten tvůj kombík najde, ten je vážně nej.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...