Kobra 72 Odesláno 13. únor 2014 Odesláno 13. únor 2014 Zdar lidi, tak mi to včera nedalo a zajel jsem do myčky, jelikož jsem pod špínou nemohl najít zámek... A ejhle... Na straně řidiče jsem objevil poměrně slušnej pramínek, kterej teče po vnitřku čelního okna. U sloupku. Jenže u řidiče na podlaze sucho, zato u spolujezdce dost slušná louže... Je možný, že to teče někde pod přístrojovkou ke spolujezdci??? [upravil dne 13/2/14 10:49 od Kobra 72] Citovat
sedrik20 Odesláno 14. únor 2014 Odesláno 14. únor 2014 zdar podobny problem mam ale na soferovej strane .... vsetko som skontroloval co som sa docital na fore a furt mokro ... sice mi obcas blikne kontrolka vody ked je zima ale myslim si ze ani topenim to nebude ... lebo som siel dlhsiu trasu cca250km za dazda a pod nohami som mal hotove jazero uz mi to aj smrdi Citovat
mmartinkovic Odesláno 14. únor 2014 Odesláno 14. únor 2014 Nemáte siber? Tam to vie v rohoch zatekat. Pripadne pozrieť či pri pántoch kapoty nie sú upchate odtoky na vodu. Ak to ide z hora, tak tesnenie okolo okná. Citovat
Kobra 72 Odesláno 17. únor 2014 Autor Odesláno 17. únor 2014 No já teda šíbr fakt nemám... Já budu muset komplet celý čelní sklo podmáznout silikonem... Ideálně z vnitřku... Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 17. únor 2014 Odesláno 17. únor 2014 Na 306 tke som si tiež myslel, že to je z okna, ale tieklo to s tej tesniacej gumy ktora bola okolo dverí. Tá má v sebe dole také dieri ktoré slúžia na odtok, stačilo ich troška zväčšiť, vyčistit a bol pokoj ... Citovat
Kobra 72 Odesláno 17. únor 2014 Autor Odesláno 17. únor 2014 No jo, ale když mi to teče nahoře u sloupku? Jako by to zatékalo nahoře pod čelní okno... A pak to asi proteče pod přístrojovkou ke spolujezdci. Nicméně, ty odtokový díry zkouknu taky, pro jistotu... Citovat
monro Odesláno 19. únor 2014 Odesláno 19. únor 2014 Moje zkušenost. Pokud tam není někde anténa nebo šíbr, tak ke zkušenému autosklenáři. Mně teklo do Berlinga, poznal jsem to jen podle smradu, až když jsem zvedl koberec u řidiče, rybník. Nakonec nalezen důvod. Nad řidičem mikroskopická dírka v lepidle předního okna (bylo měněno). Teklo hezky po obležení stropu, sloupkem do podlahy. Nic nebylo vidět. Vyndat, vyčistit, přelepit komplet. A kdo si myslí, že dírku najde, tak mně ta voda na strop tekla až 15 cm o té dírky, která nebyla vůbec vidět. Zjistily jsme to tak, že auto stálo v lijáku s očesaným stropem a dělali se kapky v místě, kde vůbec nic nebylo a vypadalo to, že to těsní. Kapka ke kapce, za noc jsem do petky odchytil skoro půl litru! Jinak někdo mi říkal, že některá auta (podle typu) mívají i problém se střechou (zalepené sváry a tak) Citovat
Kobra 72 Odesláno 19. únor 2014 Autor Odesláno 19. únor 2014 No u mě je to jednoznačně blbě zalepené okno. Ten jouda, co mi ho před rokem měnil, to nádherně odflákl... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.