Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tu jednotku bych řešil a hlavně bych sehnal ty budíky z V6 :)

A shovanou zásuvku na diag podle mě jí někdo shoval aby to něšlo rychle napíchnout na DIAG.

Hlavně bych pořešil ten olej výměnu a výplach a vyčistit vanu.

[upravil dne 23/2/2014 19:56 od John]

Odesláno

Dneska jsem dával fólie 40% na okna u zadních sedaček a toto je výsledek :) snad jsem někomu přidal inspiraci. Jakmile zadělám ještě zadní okno, bude to ještě lepší, méně světla do auta = méně viditelnosti přes fólie

post-46975-14109635741778_thumb.jpg

[upravil dne 26/2/14 20:36 od lavka3]

Odesláno

Po trochu divočejší jízdě sháním lanovod od řadící páky na mého lvíčka. Jde o lanovod pro zařazení rychlosti jakoby od 1ky k 2ce (nahoru - dolů). Jestli to někdy někdo řešil, uvítal bych, zda je o průměr 10 nebo 13.

Děkuji.

Odesláno

lavka3 : průměr lanovodu k řazení zjistíš podle svého VINka...v SB... jinak já už svoje starý lana nemám daroval jsem je jednomu členovy který nedávno řešil převodovku.Jinak v Pugu ty lana koupiš kolem cca 1200kč jeden kus pokud si dobře pamatuju.

Odesláno

John: 1200kč za jeden? Když jsem se díval na SB, tak jedno lano stálo 2400,- .. podle fotky níže nezjistím jaký průměr, ani jaké lano potřebuji, že?

post-46975-14109635862041_thumb.jpg

Odesláno

lavka3 : co jsem zjišťoval a bral jsem to přímo v Pugu tak se dělá i něco jako ,,druhoška\" od pugu a je to stejný jak originál v balení jen za nižší cenu.Mám to od člověka co v pugu dělá a rozdíl v tom není mám je teď daný ve své V6 a chodí to perfektně... zkus se u tebe v Pugu zeptat až se tam podle vinka budeš ptát a měli by ti nabídnout i tu ,,druhošku\" nebo jak to nazvat.

Jinak ti doporučuju rovnou vyměnit obě lana a máš klid když jedno prasklo tak je dost pravděpodobný,že to druhý odejde brzo taky a zrovna prdel to měnit není.

[upravil dne 4/3/2014 11:10 od John]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...