Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den, mám ve vozidle (Peugeot 307 Break 1.4 16V 2005 old face) základní verzi rádia a displeje. Naskytla se mi příležitost koupit originál rádio i s navigací a obrazovkou (viz. obrázek). Koupil jsem to celé za 2.900,- Chci se zeptat.... Bude problém s montáží?? Bude se muset v ř.jednotce něco povolovat??? Má někdo nějaký manuál k tomuto rádiu? Děkuji za vaše odpovědi a rady.

post-52387-14109635493917_thumb.jpg

Odesláno

S diagnostikou jsem trošku počítal, kabeláž asi není třeba vše je v autě, já si myslím že když tam rádio bylo tak se nijak kabeláž nemění. Mikrofon je prý zabudovaný.

Odesláno

Já chci takyyyy :D jinak potřebuješ anténu kabel k anténě propojovací kabel mezi displejem a rádiem pak myslím kabel do jednotky natáhnout... atd. atd.... jak budu doma tak ti zkusím najít odkaz na francouzské forum kde to je vypsáno...

Odesláno

Tak přesně toto rádio jsem měl v merku....ale když jsem zjistil co je vše třeba aby to chodilo tak jsem od toho upustil.....nevěř tomu že ti bude stačit pouze ta kabeláž co byla a je k původnímu RD4......

Já nechal původní RD4 a koupím k němu pouze USB Carlink .......navi mám externí ve služebním a když ji potřebuji tak ji mám.....zdar.

Odesláno

Kabely..jj..to je právě to....a ještě 2 DIN rámeček .....a nakonfigurovat to během jednoho cigárka..??:myslim..no nevím nevím:myslim:myslim

Odesláno

Pokud by to tak dobře šlo jak říkáš...tak jedině dobře pro Lamzu...když už ho koupil.

Sám vím jak mě dokáže naštvat když pak něco nejde kvůli jednomu blbýmu drátku...:D:D

Proto jsem svoje radši nechal tak jak je.....:papa:papa

Odesláno
S diagnostikou jsem trošku počítal, kabeláž asi není třeba vše je v autě, já si myslím že když tam rádio bylo tak se nijak kabeláž nemění. Mikrofon je prý zabudovaný.

Jestli jsi tam měl RD4 tak tam nemůžeš mít zabudovaný mikrofon ve stropní konzoli...i anténu budeš muset dát GPS+GSM...

Odesláno

Děkuji všem za velmi užitečné rady. Tak mé rozhodnutí zní takto - Nechávám si základní rádio a základní displej. Tak ted pokládám druhou otázku .. kdo chce koupit originál navigaci + displej :D :D :roker .. ne dělam si srandu kupce už mám za 4.900,- :aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...