Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chtěl bych poradit jestli někdo nemá zkušenost s tímto motorem .... mám auto 3 měsice v -10 stupních chytá na otočení klíčku, ale už druhý den zlobí při startovaní ...točí třeba 5x - 10x ..auto baterie je nová , před dvěma dny jsem do nádrže , ve které byla půlka přilil zhruba 5litrů nafty z rok odstaveného auta , ale je mi divé ,že by to kvuli tomu stale zlobilo.

Dále mi pochopitelně napadájí žhavící svičky či relátko ..nebo dokonce ,že by mi padala nafta v čerpadle. ... Jak zkontrolovat svíčky to vím ,jak proměřit relátko to už asi nezvladnu a už vůbec nevím jak zjistit ,zda mi padá nafta ...

díky za rady Stehlas

Odesláno

To zhaviace rele dokazes na skusku obist tak, ze z + polu baterie napojis kabel priamo na prepojenie na zhavice. Po 5 sekundach mozes startovat, ked to nastartuje, tak mozes ich nechat bezat par sekund a potom to odpojit. Ak to pojde s pomocnym kablom, a bez neho nie, je to zhaviace rele.

Ale je aj tak dobre skontrolovat, ci ti funguju vsetky zhavice. Ale ak si pri -10 nastartoval, tak najskor ano.

A padajuca nafta... znamena, ze chyta vzduch... je dobre pri skusani pred startovanim naftu napumpovat.

[upravil dne 11/2/14 09:28 od peterr87]

Odesláno

Na paneli vidíš ci zhavi alebo nie.

Ak by bolo relé v cudu na displeji neuvidis kontrolku zhavenia.

A štartuje to takto vždy?

Keď bolo teplo išlo naštartovať? Bez zhavenia by si asi pri - 10 nenatočil.

Sviečky v aute nenájdeš.

Palivový filter si menil?

Ešte možno zla nafta. Už nemá ten správny index. Skus to co je v nadrzi vytiahnuť a kúp 10 L na Shelke, či Omv.

Odesláno

Naftu jsem napumpoval a presto auto nechyta jak by mělo ... Co se zhaveni týče budu ještě zkoumat. Ale vidím to spíše na moji chybu , že jsem tam nalil tu starou naftu .. vycucnout půlku nadrce se mi moc nechce tak si udělám nějakej výlet a vyjedu ji , pak natankuji dle rady na shellce a asi vymenim i palivovej filtr ..

Zatím díky za rady .. už se do ničeho bezhlavě raději nepoustim a vše budu konzultovat .. moje sranda se silentbloky nebyla levná :DD

Odesláno

Naftu jsem napumpoval a presto auto nechyta jak by mělo ... Co se zhaveni týče budu ještě zkoumat. Ale vidím to spíše na moji chybu , že jsem tam nalil tu starou naftu .. vycucnout půlku nadrce se mi moc nechce tak si udělám nějakej výlet a vyjedu ji , pak natankuji dle rady na shellce a asi vymenim i palivovej filtr ..

Zatím díky za rady .. už se do ničeho bezhlavě raději nepoustim a vše budu konzultovat .. moje sranda se silentbloky nebyla levná :DD

Odesláno

Tak nafta vyjetá .. natankoval jsem půl nádrže u Shelky .... tak uvidíme ..ale už dnes ráno co jsem ještě startoval na starou naftu , to bylo o hodně lepší .. uvidí se za par dnů .. ještě čekám na palivový filtr

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...