stehlas Odesláno 10. únor 2014 Odesláno 10. únor 2014 Chtěl bych poradit jestli někdo nemá zkušenost s tímto motorem .... mám auto 3 měsice v -10 stupních chytá na otočení klíčku, ale už druhý den zlobí při startovaní ...točí třeba 5x - 10x ..auto baterie je nová , před dvěma dny jsem do nádrže , ve které byla půlka přilil zhruba 5litrů nafty z rok odstaveného auta , ale je mi divé ,že by to kvuli tomu stale zlobilo. Dále mi pochopitelně napadájí žhavící svičky či relátko ..nebo dokonce ,že by mi padala nafta v čerpadle. ... Jak zkontrolovat svíčky to vím ,jak proměřit relátko to už asi nezvladnu a už vůbec nevím jak zjistit ,zda mi padá nafta ... díky za rady Stehlas Citovat
Kobra 72 Odesláno 11. únor 2014 Odesláno 11. únor 2014 Můžeš mít taky třeba problém na kabelech. Jak se udělá vlhko, někdy to zlobí. Ale tipnul bych s největší pravděpodobností žhaviče... Citovat
peterr87 Odesláno 11. únor 2014 Odesláno 11. únor 2014 To zhaviace rele dokazes na skusku obist tak, ze z + polu baterie napojis kabel priamo na prepojenie na zhavice. Po 5 sekundach mozes startovat, ked to nastartuje, tak mozes ich nechat bezat par sekund a potom to odpojit. Ak to pojde s pomocnym kablom, a bez neho nie, je to zhaviace rele. Ale je aj tak dobre skontrolovat, ci ti funguju vsetky zhavice. Ale ak si pri -10 nastartoval, tak najskor ano. A padajuca nafta... znamena, ze chyta vzduch... je dobre pri skusani pred startovanim naftu napumpovat. [upravil dne 11/2/14 09:28 od peterr87] Citovat
mmartinkovic Odesláno 11. únor 2014 Odesláno 11. únor 2014 Na paneli vidíš ci zhavi alebo nie. Ak by bolo relé v cudu na displeji neuvidis kontrolku zhavenia. A štartuje to takto vždy? Keď bolo teplo išlo naštartovať? Bez zhavenia by si asi pri - 10 nenatočil. Sviečky v aute nenájdeš. Palivový filter si menil? Ešte možno zla nafta. Už nemá ten správny index. Skus to co je v nadrzi vytiahnuť a kúp 10 L na Shelke, či Omv. Citovat
stehlas Odesláno 12. únor 2014 Autor Odesláno 12. únor 2014 Naftu jsem napumpoval a presto auto nechyta jak by mělo ... Co se zhaveni týče budu ještě zkoumat. Ale vidím to spíše na moji chybu , že jsem tam nalil tu starou naftu .. vycucnout půlku nadrce se mi moc nechce tak si udělám nějakej výlet a vyjedu ji , pak natankuji dle rady na shellce a asi vymenim i palivovej filtr .. Zatím díky za rady .. už se do ničeho bezhlavě raději nepoustim a vše budu konzultovat .. moje sranda se silentbloky nebyla levná :DD Citovat
stehlas Odesláno 12. únor 2014 Autor Odesláno 12. únor 2014 Naftu jsem napumpoval a presto auto nechyta jak by mělo ... Co se zhaveni týče budu ještě zkoumat. Ale vidím to spíše na moji chybu , že jsem tam nalil tu starou naftu .. vycucnout půlku nadrce se mi moc nechce tak si udělám nějakej výlet a vyjedu ji , pak natankuji dle rady na shellce a asi vymenim i palivovej filtr .. Zatím díky za rady .. už se do ničeho bezhlavě raději nepoustim a vše budu konzultovat .. moje sranda se silentbloky nebyla levná :DD Citovat
Kobra 72 Odesláno 12. únor 2014 Odesláno 12. únor 2014 Zas je máš aspoň do foroty, můžou se hodit... Citovat
stehlas Odesláno 15. únor 2014 Autor Odesláno 15. únor 2014 Tak nafta vyjetá .. natankoval jsem půl nádrže u Shelky .... tak uvidíme ..ale už dnes ráno co jsem ještě startoval na starou naftu , to bylo o hodně lepší .. uvidí se za par dnů .. ještě čekám na palivový filtr Citovat
stehlas Odesláno 16. únor 2014 Autor Odesláno 16. únor 2014 Tak startování zřejmě vyřešeno, dnes naprosto bez problémů .... díky všem Stehlas Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.