matkogin Odesláno 9. únor 2014 Odesláno 9. únor 2014 zdravím máte niekto slovensky manual aby som vedel čo a kde nastavím. zaujímala by ma tiež vymena rozvodov kedy ake km a všetko čo je pre mna podstatne Citovat
matkogin Odesláno 9. únor 2014 Autor Odesláno 9. únor 2014 ano o tom viem ale nič tam nieje o intervaloch vymeny napr. Citovat
Pacho69 Odesláno 10. únor 2014 Odesláno 10. únor 2014 Intervaly údržby jsou podle motoru a použitých náplní. Ty výchozí jsou v servisní knížce.. Citovat
matkogin Odesláno 10. únor 2014 Autor Odesláno 10. únor 2014 Intervaly údržby jsou podle motoru a použitých náplní. Ty výchozí jsou v servisní knížce.. ano ale tu mam v francužštine a som z toho pako Citovat
Pacho69 Odesláno 10. únor 2014 Odesláno 10. únor 2014 No pak si jedině nechat v autorizáku při servisu vydat českou. U mě se technikovi v autorizáku podařilo omylem zapsat do mé servisní knížky servis jiného auta. Naštěstí to byl prví servis, takže mi vydal novou servisní knížku a vyplnil ji správně, z té původní vytrhl chybné údaje a vrátil mi ji, abych měl jistotu, že ji nikdo nezneužije. Myslím, že tyto údaje lze získat i v service boxu (http://public.servicebox.peugeot.com/pages/index.jsp). Ten je v češtině. Citovat
matkogin Odesláno 10. únor 2014 Autor Odesláno 10. únor 2014 na jakej mail to chces poslat? možeš na matkogin@gmail.com dik Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.