Stendly3 Odesláno 6. únor 2014 Odesláno 6. únor 2014 Zdravím,mám takový dotaz,před týdnem jsem zakoupil peugeota 207 1.4 16V 65kw nechal jsem udělat rozvody a zvuk auta se změnil,původně byl hezky dravý a teď je takový spíš lehce hvízdavý,byl jsem pro jistotu znovu v peugeotu a tam to zkontrolovali a vše je prý v pořádku.Mě tak trochu štve že zvuk co jsem si oblíbil zmizel,nemáte někdo podobnou zkušenost? Díky Citovat
Stendly3 Odesláno 6. únor 2014 Autor Odesláno 6. únor 2014 To radši nee,to se bez něj obejdu,ale nečekal sem že rozvody změní zvuk auta Citovat
stajgrpavel Odesláno 6. únor 2014 Odesláno 6. únor 2014 kdyz jsem nechal delat rozvody u 1.9TD tak se zvuk take rapidne zmenil ... chvilkama jsem myslel ze mam auticko na dalkove ovladani ... takovej divnej zvuk jak auticko na baterky ;-) Citovat
czer.t Odesláno 7. únor 2014 Odesláno 7. únor 2014 ...mám stejnou zkušenos, prý to dělá rozvoďák než se oběhají ostré hrany a sedne si...myslel jsem nejdřív že se mi v autě usadila meluzína:D:D:D:aut Citovat
czer.t Odesláno 7. únor 2014 Odesláno 7. únor 2014 ...mám stejnou zkušenos, prý to dělá rozvoďák než se oběhají ostré hrany a sedne si...myslel jsem nejdřív že se mi v autě usadila meluzína:D:D:D:aut Citovat
marty.h Odesláno 21. únor 2014 Odesláno 21. únor 2014 ahoj, mam podobny problem ... auto vydava zvuk jako kdyby bylo na dalkove ovladani... problem je, ze uz mam na novych rozvodech najeto 10 tisic km a objevilo se to az ted pred zimou. Rozvodova sada byla znacky BOSCH. Puvodne jsem myslel ze to bude delat volnobezka na alternatoru, ale dela to i pri sundanem remenu. Muzete prosim porovnat jestli je to stejny zvuk jako byl u vas? Pripadne nejaky navrh co by to mohlo delat? Citovat
Hafity Odesláno 21. únor 2014 Odesláno 21. únor 2014 Občas to dělá přešponovanej rozvoďák, ale záleží na konstrukci rozvodů.... Citovat
marty.h Odesláno 24. únor 2014 Odesláno 24. únor 2014 Je mozne, aby se to ozvalo az po najezdu cca 10 tisic km na tech rozvodech? Dneska rano v -3 stupnich mi prislo, ze je ten zvuk slabsi nez vcera v +7, ale muze to byt jen muj dojem. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.