Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,mám takový dotaz,před týdnem jsem zakoupil peugeota 207 1.4 16V 65kw nechal jsem udělat rozvody a zvuk auta se změnil,původně byl hezky dravý a teď je takový spíš lehce hvízdavý,byl jsem pro jistotu znovu v peugeotu a tam to zkontrolovali a vše je prý v pořádku.Mě tak trochu štve že zvuk co jsem si oblíbil zmizel,nemáte někdo podobnou zkušenost? Díky

Odesláno

...mám stejnou zkušenos, prý to dělá rozvoďák než se oběhají ostré hrany a sedne si...myslel jsem nejdřív že se mi v autě usadila meluzína:D:D:D:aut

Odesláno

...mám stejnou zkušenos, prý to dělá rozvoďák než se oběhají ostré hrany a sedne si...myslel jsem nejdřív že se mi v autě usadila meluzína:D:D:D:aut

• O 2 týdny později...
Odesláno

ahoj, mam podobny problem ... auto vydava zvuk jako kdyby bylo na dalkove ovladani... problem je, ze uz mam na novych rozvodech najeto 10 tisic km a objevilo se to az ted pred zimou. Rozvodova sada byla znacky BOSCH. Puvodne jsem myslel ze to bude delat volnobezka na alternatoru, ale dela to i pri sundanem remenu. Muzete prosim porovnat jestli je to stejny zvuk jako byl u vas? Pripadne nejaky navrh co by to mohlo delat?

Odesláno

Je mozne, aby se to ozvalo az po najezdu cca 10 tisic km na tech rozvodech? Dneska rano v -3 stupnich mi prislo, ze je ten zvuk slabsi nez vcera v +7, ale muze to byt jen muj dojem. :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...