Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

před týdnem jsem dostal tablet hyundai t7...bohužel sem si ho moc neužil včera se mi podařilo nevím jak že se ten napájecí kolik v tabletu urval a ted když sem to rozebral mi vypadl přimo do ruky :/ je to z činy takže zaruka tatam :(

v servise by si za to řekly tak litr což se mi upřimně moc neche nemate nějaké napady jak to zprovoznit? bohužel přes USB to nenabíjí

post-48275-14109635437752_thumb.jpg

[upravil dne 6/2/14 07:51 od brixtr]

Guest servisman
Odesláno

Pokud tedy rozumím vypadl ten střední kolíček. Já bych zkoukl zda by nešel vyměnit celý kus ,po netu by se dalo sehnat .

Odesláno

jj přesně tak ten kolik se zlomil a vypadl..

myslíš jako celej dil ten černej plast i s kolikem u vnítř předpokládám..

tablet vidim ze vnítř takhle po prvy nevíš zda je to složity to vyměnit?

Guest servisman
Odesláno

složitý by to nemělo býti jen je problém sehnat třeba tak malou zásuvečku ,ideál aby pasoval z nabíječky. třeba by to šlo opravit podle mne ten kolíček byl asi jen připájený , z foto je to špatně poznat, ale koukám že kolíček není uplně rovný

Odesláno

byl pěkně zkřivenej sem ho ještě trošku narovnal mam pocit že byl vykynklanej a jak sem tam daval nabiječku tak sem ho dorazil až se urval :/

ted koukam na netu zda ho najdu a zatim nic problem je že se u nas moc neprodavá pravě

Odesláno

:super no v tomhle trochu plavu ae odpoledne přijde kamoš že se po něčem podiva a pokud jde o rozměry toho černyho plastu v kterym ma bejt ten kolik tak to je 1,3cm na dylku a 0,5cm na šířku.

se v tom ještě nějak prohrabu přece jenom je to docela dobrej tablet a byla by ho škoda

Odesláno

tablety opravuju a rozebírám denně . Dej tam jakýkoliv jiný . Každopádně to co máš vyfocené je na jack konektor ( sluchátka ) ne ?

Proč to nenabíjíš micro usb kabelem ? nebo tam není pro to zásuvka ?!

Guest servisman
Odesláno

Nebo zajdi do prodejny radioamatér ,tam toho mají plno a třeba se trefí i na tu nabíječku že se přehodí jen konektor.

Odesláno

jee ja sem kun maš pravdu ja koukal blbec na sluchatka

to je pravě ono přes micro usb to nenabíjí to bych si jinak stim nelamal hlavu..ja jak to vidim po prvy tak se bojim abych to nepo... ještě vic...takže je to jedno jestli sem to zpravně pochopil jakej tam bude konektor hlavně aby seděl na tu nabiječku?

[upravil dne 6/2/14 08:37 od brixtr]

Odesláno

Jaktože to nenabíjí ? je to přece na přenos dat tudíž to musí i nabíjet ne ? jak to mají vymyslené kluci ? Já tu mám čínu na číně a nemám k nim nabíječky jen to nabíjím pořád na jednom kabelu . Divné.

Jed jedno jaký tam dáš , ale musíš k němu koupit i nabíječku nebo použít tuto jen aby to sedělo . Nejlepší je ten konektor z tama odpájet a v obchodě ho porovnat . Nebo koupit z netu ten samý .

ty potřebuješ toto http://www.ezk.cz/e-shop/img/det/naz2xvp.jpg

něco takového tady u nás v EZK koupit jde. Je to 2.5mm napájecí konektor co se vsouvá do té zničené zdířky ne ?

[upravil dne 6/2/14 08:44 od venomcz]

Guest servisman
Odesláno

Řečeno tak že když to vyměníš v tabletu za nový, tak aby se dal nabíjet a vlezl tam protikus z nabíječky.

Odesláno

Pokud to nenabíjí přes micro usb tak přes co ? :-) přes sluchátkový slot to nenabiješ :-)

Nebo to pošli ke mě a já ti to spravím :D to bude nejjednodušší

[upravil dne 6/2/14 08:47 od venomcz]

Odesláno

tak to ste mě kluci uklidnili díky moc jen jeden už poslední blbej dotaz...zkoušel sem to pravě přes notas a usb a nesvitilo to pravě(sem zvyklej z mobilu že to tak dobiji) musim mít tu reduxi do zasuvky aby to teda nabijelo?

nebo to je jedno

Odesláno

v zásuvce to začne nabíjet hned . v noťasu to trvá než si to najde ovladače apod . Určitě máš doma redukci do zásuvky z něčeho. Mobil m navigace ,apod.

Odesláno

jednu sem tady měl ted ji zrovna hledam :D popř to na odzkoušení si od někoho pujčim...tak sem ze sebe udělal zase vola ale aspon sem chytřejší děkuju

Odesláno

nn to napajení,ten kolik je od napajení jen tu druhou mrchu sem vyfotil vstup na sluchatka..ted sem ztoho tak mimo že pro změnu hledam kabel :D

tak ted už sem našel tak sem to připichl na notas zatim a uvidim

[upravil dne 6/2/14 08:59 od brixtr]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...