brixtr Odesláno 6. únor 2014 Odesláno 6. únor 2014 před týdnem jsem dostal tablet hyundai t7...bohužel sem si ho moc neužil včera se mi podařilo nevím jak že se ten napájecí kolik v tabletu urval a ted když sem to rozebral mi vypadl přimo do ruky :/ je to z činy takže zaruka tatam v servise by si za to řekly tak litr což se mi upřimně moc neche nemate nějaké napady jak to zprovoznit? bohužel přes USB to nenabíjí [upravil dne 6/2/14 07:51 od brixtr] Citovat
brixtr Odesláno 6. únor 2014 Autor Odesláno 6. únor 2014 a tohle mi zustalo v ruce ae asi to není cely pač mam pocit že nakej plast musel ulitnout jak sem stim zaklepal Citovat
Guest servisman Odesláno 6. únor 2014 Odesláno 6. únor 2014 Pokud tedy rozumím vypadl ten střední kolíček. Já bych zkoukl zda by nešel vyměnit celý kus ,po netu by se dalo sehnat . Citovat
brixtr Odesláno 6. únor 2014 Autor Odesláno 6. únor 2014 jj přesně tak ten kolik se zlomil a vypadl.. myslíš jako celej dil ten černej plast i s kolikem u vnítř předpokládám.. tablet vidim ze vnítř takhle po prvy nevíš zda je to složity to vyměnit? Citovat
Guest servisman Odesláno 6. únor 2014 Odesláno 6. únor 2014 složitý by to nemělo býti jen je problém sehnat třeba tak malou zásuvečku ,ideál aby pasoval z nabíječky. třeba by to šlo opravit podle mne ten kolíček byl asi jen připájený , z foto je to špatně poznat, ale koukám že kolíček není uplně rovný Citovat
brixtr Odesláno 6. únor 2014 Autor Odesláno 6. únor 2014 byl pěkně zkřivenej sem ho ještě trošku narovnal mam pocit že byl vykynklanej a jak sem tam daval nabiječku tak sem ho dorazil až se urval :/ ted koukam na netu zda ho najdu a zatim nic problem je že se u nas moc neprodavá pravě Citovat
Guest servisman Odesláno 6. únor 2014 Odesláno 6. únor 2014 Neznám rozměry ale šlo by tam něco vybrat http://www.ges.cz/cz/kabely-konektory/SC.html Citovat
brixtr Odesláno 6. únor 2014 Autor Odesláno 6. únor 2014 no v tomhle trochu plavu ae odpoledne přijde kamoš že se po něčem podiva a pokud jde o rozměry toho černyho plastu v kterym ma bejt ten kolik tak to je 1,3cm na dylku a 0,5cm na šířku. se v tom ještě nějak prohrabu přece jenom je to docela dobrej tablet a byla by ho škoda Citovat
venomcz Odesláno 6. únor 2014 Odesláno 6. únor 2014 tablety opravuju a rozebírám denně . Dej tam jakýkoliv jiný . Každopádně to co máš vyfocené je na jack konektor ( sluchátka ) ne ? Proč to nenabíjíš micro usb kabelem ? nebo tam není pro to zásuvka ?! Citovat
Guest servisman Odesláno 6. únor 2014 Odesláno 6. únor 2014 Nebo zajdi do prodejny radioamatér ,tam toho mají plno a třeba se trefí i na tu nabíječku že se přehodí jen konektor. Citovat
brixtr Odesláno 6. únor 2014 Autor Odesláno 6. únor 2014 jee ja sem kun maš pravdu ja koukal blbec na sluchatka to je pravě ono přes micro usb to nenabíjí to bych si jinak stim nelamal hlavu..ja jak to vidim po prvy tak se bojim abych to nepo... ještě vic...takže je to jedno jestli sem to zpravně pochopil jakej tam bude konektor hlavně aby seděl na tu nabiječku? [upravil dne 6/2/14 08:37 od brixtr] Citovat
venomcz Odesláno 6. únor 2014 Odesláno 6. únor 2014 Jaktože to nenabíjí ? je to přece na přenos dat tudíž to musí i nabíjet ne ? jak to mají vymyslené kluci ? Já tu mám čínu na číně a nemám k nim nabíječky jen to nabíjím pořád na jednom kabelu . Divné. Jed jedno jaký tam dáš , ale musíš k němu koupit i nabíječku nebo použít tuto jen aby to sedělo . Nejlepší je ten konektor z tama odpájet a v obchodě ho porovnat . Nebo koupit z netu ten samý . ty potřebuješ toto http://www.ezk.cz/e-shop/img/det/naz2xvp.jpg něco takového tady u nás v EZK koupit jde. Je to 2.5mm napájecí konektor co se vsouvá do té zničené zdířky ne ? [upravil dne 6/2/14 08:44 od venomcz] Citovat
Guest servisman Odesláno 6. únor 2014 Odesláno 6. únor 2014 Řečeno tak že když to vyměníš v tabletu za nový, tak aby se dal nabíjet a vlezl tam protikus z nabíječky. Citovat
venomcz Odesláno 6. únor 2014 Odesláno 6. únor 2014 Pokud to nenabíjí přes micro usb tak přes co ? :-) přes sluchátkový slot to nenabiješ :-) Nebo to pošli ke mě a já ti to spravím to bude nejjednodušší [upravil dne 6/2/14 08:47 od venomcz] Citovat
brixtr Odesláno 6. únor 2014 Autor Odesláno 6. únor 2014 tak to ste mě kluci uklidnili díky moc jen jeden už poslední blbej dotaz...zkoušel sem to pravě přes notas a usb a nesvitilo to pravě(sem zvyklej z mobilu že to tak dobiji) musim mít tu reduxi do zasuvky aby to teda nabijelo? nebo to je jedno Citovat
venomcz Odesláno 6. únor 2014 Odesláno 6. únor 2014 v zásuvce to začne nabíjet hned . v noťasu to trvá než si to najde ovladače apod . Určitě máš doma redukci do zásuvky z něčeho. Mobil m navigace ,apod. Citovat
brixtr Odesláno 6. únor 2014 Autor Odesláno 6. únor 2014 jednu sem tady měl ted ji zrovna hledam popř to na odzkoušení si od někoho pujčim...tak sem ze sebe udělal zase vola ale aspon sem chytřejší děkuju Citovat
venomcz Odesláno 6. únor 2014 Odesláno 6. únor 2014 nic se neděje . Takže sluchátka nejdou tedy jo ? =) Citovat
brixtr Odesláno 6. únor 2014 Autor Odesláno 6. únor 2014 nn to napajení,ten kolik je od napajení jen tu druhou mrchu sem vyfotil vstup na sluchatka..ted sem ztoho tak mimo že pro změnu hledam kabel tak ted už sem našel tak sem to připichl na notas zatim a uvidim [upravil dne 6/2/14 08:59 od brixtr] Citovat
MJSytic Odesláno 6. únor 2014 Odesláno 6. únor 2014 Já vám nechci brát iluze, ale ne všechny tablety umí nabíjet přes microUSB Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.