Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojky chlapi jsem poradnej vul,mám problem se spojkou kompresoru. Klima .Tato spojka mi zacla

Hrozně vrzat,to jsem jeste nevedel ze to je spojka,myslel jsem ze to je jen nějaké pridrene ložisko na remenici a tak jsem to prostrikl olejem wd olej jsem seriál mezi ten lišek a remenici,vrzani přestalo ale jen na chvilku.Po brouzdání zde na fóru jsem zjistil ze to je ta spojka,klima ted nesepne,před týdnem jeste sla a tak se ptám zda to muže byt tim mazáním wd,zda pomůže odmastit,stejně bude vrzat dal a co stim dal.a jak to opravi.Dik všem za radu.A stále vrze

Odesláno

WD moc nemaže, takže šance tu je. Nicméně napřed je potřeba rozlousknout jeslti ta spojka spíná a pak prokluzuje nebo nespíná. Protože je zima tak by spínat ani neměla, takže nevím jak to zkoušíš, ale třeba to máš v garáži.

Odesláno

Klima v zimě samozřejmě nefunguje, je to bezpočnostní prvek aby to nezamrzlo. Až to bude v teple tak klimu vypni posviť si na řemenici klimakompresoru. Měla by se točit ta část přes kterou jde řemen. Až klimu sepneš bude se točit i čelo té řemenice, nebo aspoň se pokoušet točit pokud prokluzuje.

Odesláno

Promin ja myslel ze klima bezi i v zimě a udržuje si svoji teplotu a co tedy stim vrzanim,všiml jsem si ze hlavně vrze při pokusu se roztacet ten plisek i při vypnutí klime

Odesláno

Ahojky tak včera večer při vyhratém autě jsem pustil klimu a spojka se roztocila,klima stejně nebezi,spojka uz se nedá vypnout při vypnutí klima,stále se toci i dnes když je auto studené,chrasti jeste viic a co tedy ted s tim,poraďte prosím co vymenit

post-50041-14109635411258_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...