Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

vcera v nocnich hodinach me praskl drazkovy remen na me 406 dnes jsem tam dal novej a po nasazeni a nastartovani me tak divne ,,cvaka,, v kompresovru je to takove plechove drnceni nevim jak to nazvat nevi nekdo co by to mohlo byt?

Odesláno

tak a je po zvoneni :( :( ujeto 250km s novym remenem a dneska zase praskl vysledek utrzena spojka na klime a v hajzlu lozisko takze muzu schanet civku se spojkou a lozisko takze pro ostatni komu neco zvoni na aute lepsi zjistit hnedka popripade jezdit busem do prace jinak poznatek ze dneska kratky remen bez klimy nepasuje original ale pasuje ze skoda octavia jednickove rady :) dneska me koncern zachranil :D

Odesláno

uvidime co se kde sezene ale tedka jsem koukal na kelly na celej kompresor 10t davat nebudu a spojku nemaj :D takze nekde nejake pazout na ND inzeraty me uz preskakujou v prohlizeci :D

Odesláno

No tak koupit nový kompresor jsem pochopitelně nemyslel. Cena použitého je cca 1500-2000,- a zbude ti ještě celé vlastní tělo \"kdyby něco\" ;) Spojka bude za obdobné peníze nové, ale na vrakáči ti jí nikdo neprodá, jedině z vadného kompresoru, ale to se bude hledat hůř.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...