Ajap Odesláno 23. září 2015 Odesláno 23. září 2015 Jo, to je přesně ono. Podle mě to po výměně už vydrží. Ostatní dveře úplně bez problému (ťuk ťuk ťuk). Citovat
Robocop1976 Odesláno 1. říjen 2015 Odesláno 1. říjen 2015 Vyresil nekdo to cvakani? Myslim, ze nekomu pomohlo brzdu promazat vazelinou. Mne to treba dela u dveri ridice, u dveri spolujezdce je to v pohode. Z me strany musim rict, ze pomohlo promazani. Neni slyset to hrozne lupnuti pri zavirani dveri (v pripade, ze se dvere otevreli na max). Citovat
Max67 Odesláno 1. říjen 2015 Odesláno 1. říjen 2015 Z me strany musim rict, ze pomohlo promazani. Neni slyset to hrozne lupnuti pri zavirani dveri (v pripade, ze se dvere otevreli na max). A co jsi přesně promazal? A čím? Ono tam není moc vidět. To si sundal ten omezovač otevření dveří? Citovat
Robocop1976 Odesláno 2. říjen 2015 Odesláno 2. říjen 2015 (upraveno) A co jsi přesně promazal? A čím? Ono tam není moc vidět. To si sundal ten omezovač otevření dveří? Bylo pouzito Würth vysokoteplotní mazivo HTS Ma to tycinku, takze jsem to founknul dovnitr kde konci brzda. Nic jsem nesundaval, nic jsem nerozebiral. Efekt se dostavil az po par dnech, az se to "rozchodilo" :-) Upraveno 2. říjen 2015 uživatelem Robocop1976 Citovat
Max67 Odesláno 2. říjen 2015 Odesláno 2. říjen 2015 Tak to budu muset vyzkoušet, hned jak bude čas, dokud není ještě velká zima. Myslím že stojí za to trochu laborovat a koupi nového omezovače brát jako poslední variantu Díky za info Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.